Cupa Romaniei

Meciurile de miercuri in Cupa Romaniei BETANO. Lupta intensa pentru calificarea in sferturi

Ultimele meciuri din Grupele C si D in Cupa Romaniei BETANO se vor disputa, miercuri, lupta pentru calificare fiind una deschisa oricarui rezultat. Sepsi si U Craiova 1948 sunt primele doua echipe calificate in sferturi.

Patru din cele sase formatii din Grupa C au sanse la calificare. CSM Alexandria si CSC Dumbravita nu intra in calcule, meciul direct programat de la ora 14:00 fiind unul doar de palmares.

De la 20:00 se vor disputa meciurile Farul Constanța CFR Cluj si “U” Cluj – Rapid București, partide cu calificarea pe masa, in conditiile in care CFR Cluj, U Cluj si Farul au fiecare cate 4 puncte, in timp ce Rapid are 3 puncte in clasament.

Calcule in Grupa C

Dacă și Farul-CFR și U Cluj-Rapid se termină la egalitate, am avea trei formații cu 5 puncte, departajate potrivit criteriilor oficiale prezentate la finalul acestui material.

Rapid e singura echipă care se califică 100% doar printr-o victorie, dintre cele 4 angrenate în miza sferturilor de finală.

Tot miercuri, dar de la ora 17:00, se vor disputa meciurile Grupei D, o grupa in care toate cele sase echipe au sanse la calificarea in sferturile de finala.

Se vor disputa meciurile FC Argeș – Universitatea Craiova, Hermannstadt Chindia Târgoviște si CS Ocna Mureș – Minaur Baia Mare.

Calcule in Grupa D

Universitatea Craiova merge 100% în sferturi doar dacă învinge. Dacă remizează iar Ocna Mureș și Hermannstadt câștigă fiecare, oltenii sunt out!

Pentru FC Argeș, Minaur și Chindia, victoria e singura variantă viabilă pentru calificare. Piteștenii, cu 3 puncte, trebuie să evite însă scenariul în care câștigă și Ocna Mureș, și Hermannstadt!

Minaur și Chindia au nevoie de victorii. Ar face 4 puncte fiecare, egalând Ocna Mureș. De-aici încolo însă, celelalte rezutate și criteriile de departajare intră în joc!



Meciurile de miercuri in Cupa Romaniei BETANO. Lupta intensa pentru calificarea in sferturi