Cupa Romaniei
Hermannstadt
0
2
Incheiat
CSU Craiova
Mitrita 58' Gustavo 29'

Asa am trait Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

Avancronica finalei Cupei Romaniei: Hermannstadt – CSU Craiova

Incheiat
22:52

Marcel Birsan flueira finalul partidei. "Toata lumea stie, Cupa e in Banie". Fiesta declansata in peluza alb-albastra.

A doua repriza
90'

Pe margine jucatorii de rezerva ai Craiovei declanseaza fiesta. Antrenorul Devis Mangia este udat de Baluta si Gustavo.

90'

Corner pentru sibieni la o centrare a lui Dumitriu din dreapta.

90'

Hermannstadt cauta golul de onoare in secventele de final ale meciului.

85'

"Mitrita, noul Hagi al Romaniei", scrie pe un banner afisat de fanii Craiovei de la tribuna a 2-a.

85'

Craiova face spectacol in minutele de final si noul intrat Burlacu obtine lovitura de la colt dupa o patrundere in careul advers.

78'

30.642 de spectatori asista la aceasta finala a Cupei Romaniei.


77'

Ultima schimbare operata de Alexandru Pelici. Il trimite in teren pe Dumitriu in locul lui Blanaru.


76'

Ocazie!

Sansa de gol ratata de Baluta dupa o frumoasa faza de contraatac dezvoltata in flancul drept. Mingea lui Baluta nu a prins poarta.


73'

Prima schimbare la Craiova: intra Glavina in locul lui Gustavo.


71'

Cartonas galben !

Spiritele cedeaza dupa un fault in marginea terenulu asupra lui Bancu. In cele din urma Birsan controleaza situatia si acorda galben lui Coman.


71'

Cartonas galben !

Crisan vede cartonasul galben pentru un fault in propria jumatate.


69'

Neagu, decarul lui Hermannstadt, intra in locul lui Hergheligiu.

67'

Noul intrat Curtean incearca sutul de la distanta. Mingea se duce in peluza fanilor de la Sibiu.


64'

Prima schimbare la Hermannstadt: intra Curtean in locul lui Dilbea, capitanul sibienilor.

61'

De cealalta parte in peluza sibiana se fac deja socotelile pentru primul sezon in Liga 1. Mesajul fanilor e unul cat se poate de clar: "Trebuie continuat...cu jucatorii care au promovat!".

60'

Suporterii Craiovei sunt in al 9-lea cer si scandeaza: "Toata lumea stie, Cupa e in Banie!". Va fi cu siguranta refrenul favorit al acestei seri si in zilele care urmeaza, daca Stiinta obtine trofeul Cupei Romaniei.


58'

Gol Mitrita!

Craiova da lovitura pe contraatac prin Mitrita, jucator care a inscris cu latul din pasa lui Baluta. Acesta scapase singur si, altruist, a intors mingea pentru reluarea colegului sau.

56'

Gustavo ramane intins pe gazon si iese la marginea terenului pentru ingrijri medicale. In cele din urma mijlocasul brazilian isi reia locul in efectivul Craiovei.

54'

Pasa in adancime pentru Baluta, mingea e respinsa de apararea sibiana. Bancu recupereaza si trece spectaculos de Tatar, insa incearca si un al doilea dribling. Pierde in cele din urma posesia.

51'

Hermannstadt obtine lovitura de colt dupa un sut centrare in careul oltenilor. Un inceput mai bun de repriza pentru sibieni.

46'

A inceput repriza a doua. Suporterii sibienilor domina fondul sonor in aceste momente.

Pauza
21:48

Marcel Birsan fluiera finalul primei reprize dupa 45 de minute extrem de antrenante. Ramaneti alaturi de noi, revenim cu partea secunda in 15 minute de la Arena Nationala.

Prima repriza
44'

Lovitura libera a Craiovei ramasa fara rezultat. Mitrita a centrat inalt in careu, mingea fiind respinsa de Crisan.


42'

Cartonas galben !

Zlatinsky opreste prin fault un contraatac al Sibiului si vede cartonasul galben.

40'

Ferreira suteaza pe langa poarta. Sibiul replica imediat prin Blanaru al carui sut se duce de asemenea alaturi, dar este o actiune care insufleteste dupa minute bune galeria lui Hermannstadt.


39'

Ocazie!

Pasa senzationala oferita de Zlatinsky lui Baluta, acesta scapa singur cu portarul si, in locul unei finalizari din unghi, incearca pasa in centru. Corner pentru Craiova.

35'

Replica sibienilor vine din partea lui Blanaru, jucator care incearca sutul din actiune dupa o demarcare spectaculoasa.

34'

Zlatinsky incearca sutul de la distanta si il intinde serios pe Cabuz, portarul sibienilor.


29'

Gol Gustavo!

Craiova deschide scorul prin Gustavo, brazilianul gasind excelent coltul lung cu un sut din marginea careului.

28'

Lovitura libera obtinuta de Mitrita dupa o noua patrundere marca inregistrata. Acelasi Mitrita suteaza si mingea se duce in zidul Sibiului.


26'

Cartonas galben !

Stoica, unul dintre stoperii Sibiului, primeste cartonas galben pentru un fault la centrul terenului.

25'

Un joc pana acum mai degraba prudent de ambele parti, cu un plus de incisivitate din partea sibienilor pe faza ofensiva.

20'

Blanaru urmareste o minge pe care Bancu o trimite "acasa" in bratele portarului Mitrovic.

18'

Minge centrata in careu pentru aparitia lui Dalbea, capitanul sibienilor. Reluarea acestuia cu capul trece pe langa poarta.

17'

Ferreira il opreste prin fault pe Herghelegiu, un fost jucator al Craiovei, si Hermannstadt beneficiaza de o lovitura libera periculoasa in marginea careului oltenilor.


16'

Corner

Popa respinge in extremis cu capul in corner o minge centrata din dreapta si care il cauta pe Blanaru.

14'

Incursiune in viteza a rapidului Mitrita, dar Boboc, unul dintre mijlocasii la inchidere ai Sibiului, deposedeaza ca la carte si opreste faza oltenilor.

11'

Actiune rapida cu Mitrita in prim plan, pasa pentru Bancu. Acesta incearca un dribling la interior si este deposedat. Doar aruncare de la margine pentru olteni, care incep sa preseze tot mai mult in jumatatea adversa.

9'

Mitrita cade in jumatatea adversa si obtine lovitura libera. Se executa scurt, pe jos, Craiova pastrand poesia. Martic centreaza in careu pentru Mitrita, dar Stoica pune piciorul si respinge.

8'

Stoica incearca o pasa lunga verticala pentru sprintul lui Blanaru. Intervine Mitrovic si culege fara probleme balonul.

6'

Fanion ridicat de la margine la o minge pentru Gustavo.

4'

Vine si replica oltenilor. O minge centrata in bratele lui Cabuz. Sibiul iese pe contraatac prin Blanaru, golgeterul echipei, insa Martic strange acolo si mingea iese afara.


2'

Cartonas galben !

Popa vede rapid primul galben al meciului. Lovitura libera pentru Hermannstadt ramasa fara rezultat. Tatar a sutat pe langa poarta.

1'

A inceput meciul. Atmosfera senzationala pe Arena Nationala creata de cele doua galerii. Craiovenii sunt in superioritate numerica in tribune, dar si sibienii se ridica la nivelul finalei cu o galerie extrem de galagioasa.

0'

Inainte de meci
20:41

Echipele de start

AFC Hermannstadt: Cabuz - Coman, Crisan, Stoica, Tatar - Dilbea, Boboc - Herghelegiu, Rusu, Petrescu - Blanaru.

CSU Craiova: Mitrovic - Popa, Kelic, Ferreira - Martic, Mateiu, Zlatinsky, Bancu - Gustavo, Baluta, Mitrita.

13:47

Duminica, in ziua finalei, la casele de bilete deschise la Arena Nationala se mai gaseau tichete doar la tribuna a 2-a, inelul 3, la pretul de 30 de lei. Asadar, exista mari sanse sa vedem un meci cu casa inchisa duminica seara.

13:46

"Întâlnim o echipă bună, cu jucători valoroși și un antrenor pe măsură. De la mijloc în sus sunt foarte periculoși. Avem nevoie de un joc tactic perfect pentru a putea câștiga trofeul!", a spus la randul sau si Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Hermannstadt.

13:45

"Am urmărit meciurile lui Hermannstadt și cred că, dacă ar fi în Liga 1, s-ar clasa pe o poziție bună în clasament. Nu va fi un meci ușor și ar fi o greșeală să îl considerăm astfel. O finală este un meci aparte în care ambele echipe au șanse egale. Importante sunt atitudinea și calitățile jucătorilor, acestea pot decide o partidă" - a declarat Mangia la conferinta de presa dinaintea finalei.

13:45

Devis Mangia, antrenorul Craiovei, nu va putea miza la finala Cupei Romaniei pe patru jucatori: Gardos, Bic, Popov si Briceag.



Asa am trait Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei