Cupa Romaniei

Fotbal pe zapada: Situatia actuala in Cupa Romaniei si Liga 1

Zapada si viscolul incurca fotbalul romanesc aproape de inceputul primaverii, asa cum s-a intamplat aproape in fiecare an in „luna lui făurar”. Liga 1 Betano si Cupa Romaniei au de suferit.

Luna februarie, cea a frigului si viscolului, a fost aproape sa ne pareseasca fara sa isi tina renumele. Insa, in cele din urma, la final, aproape de 1 Martie a lovit asa cum ii sta bine.

Iar fotbalul romanesc are de suferit. Luni trebuia sa se joace ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1 Betano,iar marti, miercuri si joi sunt programate meciuri din Cupa Romaniei.

Iata care este situatia la ora actuala:

Liga 1 Betano

Chiajna - Voluntari trebuia sa se joace luni de la ora 17.30. A fost amanat pentru luni la ora 18.30 si apoi pentru marti la ora 17.30. Marti urmeaza fie sa se joace, fie sa se amane pentru o data ce va fi anutata ulterior.

Exista presiune de a termina meciul pana joi, pentru ca fara acesta incheiat nu poate incepe faza de playoff si playout!

Cupa Romaniei

Botosani - Iasi trebuia sa se joace marti de la ora 21:15 si a fost mutat de FRF pentru joi la ora 21:15.

Hermannstadt - FCSB este programat miercuri la ora 18:30 si inca nu a fost amanat. Gazdele doresc sa joace, Steaua nu. FRF a decis luni ca meciul sa se joace, iar o amanare se poate lua doar la ora meciului de catre arbitri.

Medias - Astra este programat marti de la ora 20:30, iar FRF a mentinut luni programarea. Gazonul arata precum cel de luni de la Chiajna, iar meciul ar putea fi amanat doar la ora meciului de catre arbitri.

Craiova - Dinamo are loc joi de la ora 20:30, conform programului.

In cazul meciurilor amante de arbitri cu 24 de ore, daca nu se vor juca dupa noul program urmeaza sa fie reprogramate de catre Federatia Romana de Fotbal la o data ulterioara.



Fotbal pe zapada: Situatia actuala in Cupa Romaniei si Liga 1