Cupa Romaniei

Foresta Suceava si Metalul Buzau produc surpriza in Cupa Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/ACS-Foresta-Suceava-Oficial

Considerata pe buna dreptate o competitie a surprizelor, Cupa Romaniei nu se dezminte si chiar din prima zi a fazei saisprezecimilor au aparut primele rezultate care au rasturnat calculele hartiei.

Foresta Suceava, echipa din al treilea esalon, a eliminat-o pe Gaz Metan Medias, pana nu demult liderul Ligii 1, cu 2-1!

Formatia pregatita de Edi Iordanescu a deschis scorul prin Bus, dar Foresta a intors spectaculos rezultatul prin doua goluri in ultimele cinci minute ale primului mitan.

Au marcat Druga dintr-o lovitura libera (41) si Martin (44) cu o executie norocoasa.

Pe final de meci sucevenii au profitat de asaltul ofensiv al oaspetilor pentru a inchide meciul pe contraatac, insa reusita lui Martin a fost invalidata pentru un offside.

Foresta Suceava il are pe banca tehnica pe experimentatul Petre Grigoras.

La partida de pe stadionul Areni au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Metalul Buzau, o alta formatie din Liga 3, si-a depasit conditia eliminand-o pe Csikszereda Miercurea-Ciuc, echipa din Liga 2, cu 1-0.

Unicul gol al meciului disputat pe terenul sintetic al stadionului "Cornel Negoescu" din Buzau a fost marcat de Grajdan in prelungirile primei reprize cu o lovitura de cap dupa un corner.

Astra Giurgiu si-a respectat blazonul si a trecut de Flacara Horezu, echipa de Liga 3, cu 2-0, desi Dan Alexa a jucat practic cu echipa a doua.

Valentin Gheorghe a deschis scorul in minutul 16 dupa o patrundere personala, pentru ca in minutul 83 Ajayi sa inchida tabale cu o lovitura de cap.



Foresta Suceava si Metalul Buzau produc surpriza in Cupa Romaniei