Cupa Romaniei

FCSB trece de Hunedoara dupa prelungiri. Echipa din Liga 3 a revenit de la 0-3!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB s-a calificat, miercuri seara, in optimile de finala din Cupa Romaniei la capatul unui meci nebun cu CS Hunedoara, liderul Seriei a 9-a din Liga 3. O partida in care echipa mai bine cotata s-a vazut egalata dupa ce a avut 3-0 dupa pauza. S-a terminat 5-3 pentru FCSB, formatie care a decis meciul in prelungiri. Un meci disputat pe stadionul care poarta numele regretatului Michael Klein.

FCSB a deschis scorul prin Ianis Stoica, in minutul 19, cand tanarul atacant a impins in poarta o minge respinsa in fata de portarul Lefter la sutul lui Dumiter din afara careului.

Oaida a majorat avantajul echipei lui Edi Iordanescu, in minutul 30, cu o lovitura de cap din interiorul careului la centrarea lui Harut de pe flancul drept.

Echipa din Liga 1 avea sa se desprinda dupa pauza la 3-0 in urma reusitei lui Ianis Stoica din minutul 51. Radunovic a centrat din stanga si Stoica a trimis cu capul in poarta.

Asa am trait CS Hunedoara - FCSB

Un scor la care FCSB se vedea deja in optimi si cu toate acestea partida nu s-a incheiat dupa cele 90 de minute regulamentare.

CS Hunedoara, liderul seriei a 9-a din Liga 3, a redus mai intai din diferenta prin Antonio Vlad, in minutul 58. Reluare cu capul dupa o centrare din corner.

Hergheligiu a profitat, in minutul 70, de o eroare in apararea celor de la FCSB si a punctat pentru 2-3. Un gol care a reaprins sperantele printre cei 6000 de suporteri hunedoreni.

In minutul 84 gazdele reuseau egalarea prin Simon, jucator care a marcat printr-o executie spectaculoasa din afara careului. Totul a pornit de la o minge pierduta pe faza de constructie in propria jumatate de Oaida.

La 3-3 cei de la FCSB s-au trezit ca dupa un vis urat si au ratat doua mari ocazii pe finalul timpului regulamentar. Portarul gazdelor Lefter, un jucator care va implini 17 ani peste o luna, s-a opus la capul lui Vali Gheorghe si apoi a scos in extremis calcaiul lui Musi.

Lefter este imprumat la CS Hunedoara de Rapid pana la finalul sezonului.

S-a intrat astfel in prelungiri unde FCSB a facut legea pe teren in fata unei echipe care a cedat complet din punct de vedere fizic.

FCSB a marcat de doua ori in trei minute si a rezolvat ecuatia calificarii.

Musi a punctat cu capul din centrarea lui Radunovic pentru 3-4, dupa care Vali Gheorghe a gasit poarta cu un sut din afara careului in zona centrala.

In minutul 103 portarul Lefter a respins formidabil lovitura de cap a lui Budescu, titular in premiera la FCSB de la revenirea in tricoul ros-albastru.

Cei de la CS Hunedoara au ratat ultima ocazie a meciului, in minutul 119, cand Bus a scapat singur cu Straton si a trimis in bara. O faza aparuta dupa o neintelegere in apararea oaspetilor la mingea trimisa de Harut spre Cristea.



FCSB trece de Hunedoara dupa prelungiri. Echipa din Liga 3 a revenit de la 0-3!