Cupa Romaniei

FCSB castiga la limita cu Unirea Alba Iulia si completeaza tabloul optimilor in Cupa Romaniei

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cocheta arena din Zlatna le-a adus fata in fata pe Unirea Alba Iulia si FCSB, joi seara, in ultima partida din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei.

FCSB s-a impus la limita, cu 1-0, printr-un gol marcat de Rusescu in minutul 85 din devierea lui Tanase la o lovitura libera.

Acelasi Tanase avea sa obtina cinci minute mai tarziu o lovitura de la 11 metri, pe care insa tot el o irosea cu mare usurinta trimitand pe jos in bara.

Asa am trait Unirea Alba Iulia - FCSB in Cupa Romaniei

Diferenta de valoare a cantarit pana la urma decisiv in favoarea ros-albastrilor, desi Unirea Alba Iulia, echipa de Liga a 3-a, a fost pana la urma la cinci minute de trimiterea meciului in prelungiri.

In realitate, ocaziile gazdelor au fost putine, cea mai mare dintre acestea ratata de Muresan in finalul primei reprize.

Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, ar putea fi trecut fara nota, pentru ca practic nu a avut ce apara.

Dupa o prima repriza modesta de ambele parti, FCSB a accelerat jocul in partea secunda si Tanase, jucator intrat la pauza in locul lui Toma, a ratat prima ocazie mare cu un sut bara dintr-o lovitura libera.

In minutul 80 Man relua cu capul putin pe langa poarta, o ocazie care anunta deschiderea scorului de peste cinci minute.



FCSB castiga la limita cu Unirea Alba Iulia si completeaza tabloul optimilor in Cupa Romaniei