Cupa Romaniei

FCSB castiga Cupa Romaniei

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB s-a impus in finala cu Sepsi din Cupa Romaniei si obtine din nou acest trofeu dupa o pauza de cinci ani.

Unicul gol al meciului disputat pe arena ”Ilie Oana” din Ploiesti a fost marcat de mijlocasul ofensiv Dennis Man in minutul 65 dupa o gafa in apararea celor de la Sepsi.

Formatia covasneana a ramas in inferioritate numerica din minutul 79, cand capitanul Bouhenna a primit al doilea cartonas galben pentru un fault asupra lui Man si a fost eliminat din joc.

La 0-0, in minutul 57, cei de la FCSB au ratat cea mai mare ocazie a meciului prin Pantiru, jucator al carui sut a izbit stalpul din dreapta al portii aparate de Niczuly.

Repriza secunda incepuse oricum in nota de dominare a FCSB, echipa care a trecut pe langa deschiderea scorului si in minutul 53 la patrunderea lui Morutan. Sutul acestuia din actiune l-a evidentiat pe portarul Niczuly.

Prima parte a meciului a fost destul de saraca in faze de poarta, singurele actiuni notabile apartinand celor del a FCSB la sutul lui Coman din lovitura libera si la reluarea in forta a lui Man din interiorul careului.

Sepsi a fost periculoasa abia in finalul meciului la o faza fixa cand Tanase a respins in extremis din fata lui Celea.

Victoria celor de la FCSB asigura prezenta in preliminariile Europa League pentru FC Botosani, echipa care va juca asadar pentru doar a doua oara in istorie in cupele europene.



FCSB castiga Cupa Romaniei