Cupa Romaniei

Echipa lui Mititelu va juca din nou pe noul stadion “Ion Oblemenco” din Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

FC U Craiova 1948 revine pe stadionul unde pana acum a avut interzis.

Se va intampla in saisprezecimile Cupei Romaniei, faza a competitiei unde liderul din Liga 2 primeste vizita rivalei la promovare ASU Politehnica Timisoara.

Oficialii clubului patronat de Adrian Mititelu au depus mai multe cereri la Primaria Craiova pentru a putea gazdui meciul cu banatenii pe noul stadion “Ion Oblemenco”.

Cererea formatiei din Liga 2 a fost avizata favorabil, iar FC U Craiova 1948 revine in orasul de origine, acolo unde “leii din Banie” au mai jucat si sezonul precedent contra celor de la U Cluj.

Atunci peste 8.000 de spectatori au urmarit meciul formatiei lui Adrian Mititelu, in prezent aflat dupa gratii intr-un dosar de evaziune fiscala.

"Cererea formulată de clubul nostru către Primăria Craiova pentru ca jocul dintre FC U Craiova 1948 și ASU Poli Timișoara, din cadrul șaisprezecimilor Cupei României, să se joace pe Stadionul Ion Oblemenco, a fost aprobată. Partida de cupă va avea loc pe 28 noiembrie, la ora 18:00", se arata intr-un comunicat al FC U Craiova 1948.Echipa lui Mititelu va juca din nou pe noul stadion “Ion Oblemenco” din Craiova