Cupa Romaniei

Dinamo le-a taiat gazul mediesenilor

Dinamo compleateaza tabloul sferturilor de finala in Cupa Romaniei dupa victoria obtinuta, joi seara, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, cu 3-1, intr-un meci care a fost live text pe onlinesport.

Prima ocazie a meciului a apartinut lui Dinamo si a fost irosita de Rotariu in minutul 9. Ramas singur cu Plesca, mijlocasul ofensiv al oaspetilor nu a reusit sa trimita mingea in poarta fiind blocat in extremis.

Replica gazdelor a venit in minutul 29 printr-un contraatac purtat de Lullaku dupa un balon pierdut la centrul terenului de Nedelcearu. Golgeterul Gazului nu a prins poarta cu un sut din actiune.

Dintr-un contraatac a aparut si a doua mare ocazie a lui Dinamo care l-a avut in prim plan pe acelasi Rotariu in minutul 40. Bine gasit de Nistor, jucatorul de care se intereseaza si Steaua nu a gasit poarta dintr-o pozitie ideala.

Goluri dupa pauza

Deschiderea scorului s-a produs in partea secunda, in minutul 60, cand Romera a profitat de pozitionarea gresita la offside a lui Rugasevic si a transformat in gol o excelenta pasa oferita de Busuladzic.

Mediesenii aveau sa egaleze rapid dupa doar sase minute prin lovitura de cap a lui Axente de pe linia careului de sase metri. Dinamovistii au solicitat un fault in atac la duelul dintre Cristea si Ceccarelli.

Autogolul lui Buzean la centrarea lui Popa din minutul 78 a readus-o la conducere pe Dinamo cu 12 minute inaintea finalului, iar golul lui Nistor din prelungiri dupa un contraatac trei contra doi avea sa puna punct emotiilor pentru echipa lui Andone.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – V. Creţu (Buziuc '83), Buzean, I. Cristea, Rugasevic  – R. Zaharia, Bic – Al. Munteanu, Eric de Oliveira (Danci '80), Llullaku (Zaharia  '90)– Axente. Antrenor: Cristian Pustai

Dinamo: Brănescu – Romera Navarro, Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, St. Filip (Oliva ' 72 ) – D. Rotariu (Hanca '84), Busuladzic, D. Nistor, Palic  – Nemec (Popa  '69). Antrenor: Ioan Andone



Dinamo le-a taiat gazul mediesenilor