Cupa Romaniei

Dinamo in optimile Cupei Romaniei. Dubla pentru Nistor la debutul lui Niculescu

Claudiu Niculescu a debutat cu dreptul pe banca echipei Dinamo, marti seara, in meciul cu Dacia Unirea Braila din 16-imile Cupei Romaniei.

Disputata la Galati, partida dintre cele doua echipe a fost castigata de Dinamo, cu 3-1, prin golurile marcate de Ricardo Grigore si Dan Nistor cu o dubla.

Pentru Braila, echipa de Liga 2, a punctat Maxim dupa ce tot el ratase o lovitura de la 11 metri.

Ambele echipe au incheiat partida cu un jucator mai putin pe teren. Mai intai a fost eliminat chinezul Lu Yuefeng de la Braila, apoi echilibrul numeric a fost refacut dupa al doilea galben incasat de Sorescu.

FC Voluntari, U Craiova, Sepsi, Miercurea Ciuc si Dinamo sunt primele echipe calificate in optimile Cupei Romaniei.

Faza saisprezecimilor de finala continua miercuri si joi.


Cele mai importante faze ale meciului Braila - Dinamo

Min.88 - Sorescu este eliminat si echilibrul numeric este refacut.

Min.71 - Nistor duce scorul la 3-1 pentru Dinamo.

Min.68 - Chinezul Lu Yuefeng primeste al doilea cartonas galben si este eliminat!

Min.67 - Popa este lasat singur cu portarul de pasa lui Nistor, dar atacantul dinamovist intrat in partea secunda este blocat de portarul Avram.

Min.56 - Dinamo rateaza o noua sansa monumentala. De aceasta data Salomao trimite peste poarta lui Avram dintr-o pozitie ideala.

Min.55 - O noua ratare uriasa din partea lui Subotic. Acesta trimite slab in bratele portarului brailean din pozitie ideala.

Min.44 - Popescu trimite spre poarta si mingea loveste transversala. A doua bara pentru Dinamo in acest meci.

Min.41 - Ocazie uriasa ratata de Subotic. Acesta "reuseste" sa reia din cativa metri in transversala din pasa lui Nistor. Incredibila ocazie.

Min.21 - Braila revine in joc si reduce din diferenta prin Maxim. Acesta a trimis in poarta dupa ce tot el ratase intr-o prima faza o lovitura de la 11 metri. Balonul i-a revenit cu sansa.

Min.8 - Echipa bucuresteana isi majoreaza avantajul prin reusita lui Nistor.

Min.6 - Ricardo Grigore deschide scorul pentru Dinamo.

21:30 A inceput meciul gazduit de arena "Otelul" din Galati.Dinamo in optimile Cupei Romaniei. Dubla pentru Nistor la debutul lui Niculescu