Cupa Romaniei

Danciulescu: “Mi-ar fi fost rusine sa castig cum a facut-o CFR Cluj cu Mioveni”

Ionel Danciulescu s-a exprimat critic cu privire la golul scandalos marcat de CFR Cluj in partida de Cupa Romaniei cu CS Mioveni.

Coordonatorul activitatii tehnice de la Dinamo, asa cum ii place fostului atacant sa-si descrie postul, considera ca reusita ardelenilor a fost una total lipsita de fair-play si condamna manifestarea jucatorilor de la CFR Cluj.

"Din punctul meu de vedere, mi-ar fi rusine sa castig o partida de o asa maniera precum CFR Cluj. Orice scuza, explicatie cu care pot veni jucatorii de la CFR Cluj nu sta in picioare. Cele mai dureroase sunt declaratiile jucatorilor de la CFR, dupa meci”, a spus Danciulescu, vineri, intr-o conferinta de presa.

“Eu am un mare respect pentru acest club, pentru lucrurile frumoase care s-au intamplat acolo. Noi, cei de la Diniamo, le-am adus un titlu, invingand Steaua aici in Stefan cel Mare si de aia spun ca am un respect pentru ceea ce inseamna CFR Cluj in fotbalul romanesc. Dar ceea ce s-a intamplat e o greseala”, a completat oficialul dinamovist.

Bun prieten cu Claudiu Niculescu, fostul sau coleg de la Dinamo si care este antrenor principal la Mioveni in prezent, Danciulescu sustine ideea celor de la Mioveni de rejucare a meciului cu CFR Cluj.

“In locul lor, eu as cere rejucarea meciului si sunt convins ca CFR Cluj va invinge pe Mioveni, oricand vor juca. Este o echipa mult mai valoroasa", a completat Danciulescu.



Danciulescu: “Mi-ar fi fost rusine sa castig cum a facut-o CFR Cluj cu Mioveni”