Cupa Romaniei

Cupa Romaniei are un nou sponsor principal. Burleanu anunta premii mai mari

Sursă foto: https://www.facebook.com/CupaRomaniei/

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, incheierea unui parteneriat cu BETANO pentru a fi noul sponsor principal al Cupei Romaniei.

“Astazi marcam doua momente extrem de importante pentru Cupa Romaniei. In primul rand, un nou format competitional, mai dinamic si mult mai atractiv, dar totodata si prezentarea noului sponsor care se alatura FRF.

“Ne propunem sa fim mai aproape de suporterii tuturor cluburilor din Romania, indiferent de esalonul competitional. Denumita competitia tuturor, Cupa Romaniei ofera de astazi fiecarui club sansa de a castiga un trofeu national si de a se duela cu cele mai bune in fiecare sezon.

“Cupa Romaniei reprezinta inima acestui fenomen fermecator. Credem ca are un potential de dezvoltare mult mai mare si ne dorim sa devina o competitie de interes in toate fazele sale, care sa aduca un numar cat mai mare de spectatori pe stadioane, audiente TV mai mari, dar si o imbunatatire a nivelului de joc”, a declarat Razvan Burleanu.

Presedintele FRF mai spune ca noul format competitional este unul european care va fi folosit tot mai des in competitiile europene organizate de UEFA.

“Acest format pune in valoare regiunile Romaniei prin formarea unei faze regionale, pastreaza totodata avantajul echipelor din esaloanele inferioare, cu un ranking mai scazut, de a juca pe teren propriu in anumite faze, dar propune si un sistem de grupe mai atractiv si mai dinamic, prin cresterea numarului meciurilor tari”, spune Burleanu.

Acesta vorbeste si despre o crestere a premiilor puse in joc pentru Cupa Romaniei.

Noul format competitional ne asigura cresterea premiilor totale pentru cluburile participante cu aproximativ 50% chiar din primul sezon, urmand ca din urmatorul ciclu financiar, 2024-2027, sa putem inregistra venituri chiar mai mari!”, a mai declarat Burleanu.

Despre noul parteneriat a vorbit si reprezentantul BETANO, Julio Iglesias Hernando.

Suntem onorați să anunțăm parteneriatul cu FRF pentru Cupa României Betano. Credem în susținerea sportului și facem asta în peste 10 țări în acest moment. Am fost încântați să adăugăm Cupa României listei noastre de parteneri. Vorbim despre cluburi din România, FCSB și Universitatea Craiova, dar de asemenea și de nume mari ale fotbalului mondial precum Sporting Lisabona, Benfica și FC Porto în Portugalia, Atletico Mineiro și Palmeiras în Brazilia sau PAOK și Olympiakos în Grecia pe care le susținem în mod activ.

Suntem alături sportului din România de 6 ani de zile, lucru de care suntem foarte mândri și credem că acest parteneriat este o altă dovadă a angajamentului nostru continuu pentru România și pentru Regele Sporturilor, care pentru noi este fotbalul.” Julio Iglesias Hernando, CCO Kaizen Gaming

Prin acest nou parteneriat, Betano își declară încă o data afinitatea pentru sport, încrederea în fotbalul local și respectul pentru suporterii români. Suntem atenți la dorințele jucătorilor și credem că noul format al Cupa României Betano va readuce in comunitătile din România spiritul fotbalului de care ne este dor.”, Radu Ciupercă, Sports Marketing Manager Betano România.

Betano face așadar încă un pas spre suporteri și va fi alături de FRF și Cupa României începând din primul sezon în care competiția își deschide și mai mult porțile pentru tot fotbalul din țară. Mai mult spectacol, mai multă adrenalină!



Cupa Romaniei are un nou sponsor principal. Burleanu anunta premii mai mari