Cupa Romaniei

CSMS Iasi intoarce scorul cu Chiajna si se califica in sferturi. Timisoara elimina Petrolul

CSMS Iasi accede intre primele opt echipe din Cupa Romaniei dupa ce s-a impus cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna.

Ilfovenii au deschis scorul in minutul 29 prin Florin Rasdan cu un sut cu dreptul din marginea careului. Mingea a intalnit si bara inainte de a intra in poarta.

Pana la pauza gazdele au mai ratat doua bune ocazii. Mai intai prin Raducanu in minutul 31, acesta ratand de putin intalnirea cu balonul la centrarea lui Purece.

Acelasi Purece l-a incercat pe Grahovac cu un sut din actiune, portarul iesean retinand mingea in doi timpi.

Iesenii au revenit in partea secunda si au egalat la sase minute dupa pauza prin Badic. Acesta a scuturat plasa cu o reluare din prima la zece metri de poarta.

Frasinescu a adus victoria pentru oaspeti in minutul 71 cu o lovitura de cap din sase metri. Ciuca a centrat decisiv din interiorul careului.

Purece a ramas pana la final cel mai activ jucator al gazdelor si acesta a ratat o buna sansa in minutul 76, cand a trimis dintr-o lovitura pe centrul portii. Grahovac a retinut fara emotii.

In prelungirile partidei Cretu a ratat incredibil cu poarta goala pe contraatac din pasa lui Golubovic, dar chiar si asa CSMS Iasi a obtinut calificarea in sferturi.

Timisoara scoate Petrolul

Intr-o alta partida disputata marti seara, ACS Poli Timisoara a invins Petrolul Ploiesti intr-un meci disputat pe teren, cu 2-1, prin golurile marcate de Javi Hernandez din penalty si Canu. Petrolul, ramasa in zece dupa eliminarea lui Ropotan in finalul primei reprize, a avut puterea sa egaleze in partea secunda prin Velasco.



CSMS Iasi intoarce scorul cu Chiajna si se califica in sferturi. Timisoara elimina Petrolul