Cupa Romaniei

CFR Cluj in finala Cupei Romaniei dupa un meci decis de Bud si Muth

Dinamo si CFR Cluj vor disputa finala Cupei Romaniei din acest sezon, dupa ce gruparea dni Gruia a invins-o pe ASA Tg.Mures, cu 2-0, in mansa retur a semifinalelor. In tur, la Targu Mures, fusese 0-0.

Cristi Bud a marcat ambele goluri ale clujenilor, iar de fiecare data fundasul muresenilor Muth a gafat impardonabil.

La prima reusita, in minutul 19, Stancioiu a respins neglijent in fata un balon, Muth a balbait mingea si de langa acesta Bud a impins-o in poarta.

Pana la pauza cei de la ASA Tg.Mures au incercat sa replice prin fostul ceferist Gabi Muresan, insa suturile acestuia de la distanta nu si-au atins tinta.

Partea secunda a debutat cu o buna sansa de gol pentru ASA, dar Jazvic s-a aratat din cale afara de egoist la o faza in care avea alte trei optiuni pentru a continua. El a ales sutul din afara careului si mingea n-a prins nici macar cadrul portii.

Golul de 2-0 a venit in minutul 70 dupa o repunere banala a balonului de catre Stancioiu din sase metri. Acesta a jucat scurt in dreapta cu Muth, insa acesta de parca ar fi jucat pentru CFR Cluj i-a pasat ideal lui Bud, o veritabila invitatie de gol, si atacantul gazdelor a inscris cu un sut din afara careului.

Oaspetii au incheiat meciul si in zece oameni, Voiculet primind al doilea cartonas galben in minutul 90 dupa un fault la centrul terenului.



CFR Cluj in finala Cupei Romaniei dupa un meci decis de Bud si Muth