Cupa Romaniei

CFR Cluj elimina CSMS Iasi si merge in semifinalele Cupei Romaniei

Camerunezul Beleck a marcat golul victoriei celor de la CFR Cluj in deplasare cu CSMS Iasi si a eviatat astfel intrarea in prelungiri, miercuri seara, intr-o partida din sferturile de finala din Cupa Romaniei.

CFR Cluj a castigat disputa cu 2-1 si se alatura in semifinale echipelor ASA Tg.Mures si Dinamo.

Meciul de la Iasi a fost sarac in faze de poarta in primele 45 de minute, dar la zece minute dupa reluare Alexandru Paun a marcat cu un sut din opt metri.

Vasile Gheorghe, jucator cu cinci goluri in campionat pentru CSMS Iasi, a readus egalarea cu 13 minute inaintea finalului cu un sut pe jos din marginea careului.

Meciul se indreptata cu pasi mari spre prelungiri, dar golul lui Beleck dintr-o centrare a lui Daniel Filipe a pus capat intalnirii in limitele timpului regulamentar.

Ultima necunoscuta va fi aflata joi seara dupa confruntarea Viitorul-Steaua, cele doua echipe care se infrunta la Ovidiu la trei zile dupa intalnirea castigata de ros-albastri in campionat.

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Cretu, Ciuca, Tiganasu - Mitici, Enescu - Nuno Viveiros (Piccioni '58), V. Gheorghe, Onduku - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

CFR Cluj: Minca - Daniel Filipe, Larie, A. Muresan, Vitor Bruno (L. Goian '89) - Gomelt, Petrucci - Paun, Rosu (Camora '70), Nouvier (Nascimento '71) - Belek. Antrenor: Antonio Oliveira.

Cartonase galbene: Vitor Bruno '87, Larie '90+2, L. Goian '90+5.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Adrian Ghinguleac, Vladimir Urzica (asistenti) - Iulian Calin (rezerva).



CFR Cluj elimina CSMS Iasi si merge in semifinalele Cupei Romaniei