Cupa Romaniei

CFR Cluj devine a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Intr-un meci disputat, miercuri seara, CFR Cluj a invins-o pe Sepsi Sf.Gheorghe, in deplasare, cu 1-0, si a obtinut calificarea in careul de asi al Cupei Romaniei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Costache in minutul 60, dupa o minge pierduta de gazde in propria jumatate de teren.

Sepsi incepuse meciul mai bine si ratase doua bune ocazie de a marcat in primele 16 minute prin Moura si Florin Stefan, mingi care i-au dat de lucru spaniolului Jesus Fernandez.

CFR Cluj a trecut pe langa gol la ultima faza a primei reprize cand Ionita, excelent demarcat in suprafata de pedeapsa, nu a gasit poarta cu un sut din pozitie favorabila.

In partea secunda golul lui Costache a facut diferenta intr-un meci care se indrepta spre prelungiri.

Ultima ocazie a apartinut gazdelor la sutul lui Adrian Rus dintr-o lovitura libera in minutul 90. Mingea a trecut putin pe langa poarta oaspetilor.

Viitorul, Astra si CFR Cluj sunt echipele calificate pana acum in semifinalele Cupei Romaniei.

Tabloul semifinalelor va fi completat, joi seara, dupa meciul dintre Csikszereda si U Craiova 1948 CS (20:00).

Caseta tehnica

Sepsi Sf.Gheorghe: Sepsi: Fejer - Rudol, Rus, Jovanovic, Sato (Abud ’80) - Velev, Vaşvari – Moura (Mensah ’57), Flores, Fl. Ştefan – Hamed (Hadnagy ’70). Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj: Jesus Fernandez - Petelu, Lang, A. Mureşan, Camora - C. Deac, Hoban (Djokovic ’76), Bordeianu - Al. Ioniţă (Moutinho ’87), Omrani, Costache (Manea ’85). Antrenor: Alin Minteuan

Meciul a fost arbitrat de George Găman.



CFR Cluj devine a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei