Cupa Romaniei

Botosani o scoate pe CFR Cluj din Cupa Romaniei la penalty-uri

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani/

Campioana CFR Cluj a parasit Cupa Romaniei dupa loteria loviturilor de departajare in partida cu FC Botosani.

Asa am trait Botosani - CFR Cluj. Lovituri de departajare!

Un meci care la finalul celor 90 de minute era in echilibru pe tabela, scor 2-2, si care in prelungiri n-a mai produs niciun gol.

Astfel ca s-a ajuns la loviturile de departajare, unde fiecare echipa a trecut pe rand in avantaj.

Prima ratare a apartinut gazdelor si a venit din partea lui Campanu, un tanar jucator care a sutat in forta si peste poarta.

Croatul Djokovic o aducea apoi in avantaj pe CFR cu o executie sigura (2-1), pentru ca Holzmann sa aduca egalarea in dreptul gazdelor.

Luis Aurelio a ratat primul pentru CFR cu un sut in bara, dupa care argentinianul Cascini sa o readuca pe Botosani la conducere (3-2).

Mailat s-a pierdut si el cu firea sutand mult peste poarta, Pierce avand misiunea de a inchide conturile si a o califica pe Botosani in optimile de finala.

In timpul regulamentar Botosaniul deschisese scorul prin Askovski in minutul 37.

Un gol marcat de gazde in superioritate numerica, dupa ce Bordeianu de la oaspeti fusese eliminat in minutul 32 pentru cumul de cartonase galbene.

CFR Cluj a revenit puternic in primul sfert de ora din partea secunda si a intors rezultatul prin golurile a doi jucatori transferati chiar de la Botosani, Golofca in minutul 55 si Burca in minutul 60.

Botosaniul a egalat scorul prin Rodriguez dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 81.



Botosani o scoate pe CFR Cluj din Cupa Romaniei la penalty-uri