Cupa Romaniei

Avancronica meciului FK Csikszereda - Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/fkcsikszereda/

Tabloul semifinalelor Cupei Romaniei va fi completat, joi seara, in urma duelului dintre FK Csikszereda si U Craiova 1948 CS.

Detinatoare a trofeului, Craiova a ajuns la Miercurea Ciuc dupa infrangerea suferita in campionat la Bucuresti cu FCSB, scor 2-3.

Antrenorul Devis Mangia se asteapta la un meci greu pe terenul echipei din Liga a 3-a, mai ales ca nu poate miza pe Renato Kelic si Marius Briceag, suspendati.

Vedeti aici cotele oferite BAUMBET pentru Csikszereda - Craiova

Echipa din Miercurea Ciuc a eliminat-o in optimi pe Dinamo Bucuresti la loviturile de departajare dupa un meci incheiat la egalitate, scor 3-3, dupa timpul efectiv de joc.

Anterior echipa din Harghita le invinsese pe Harman (2-0), Aerostar Bacau (3-2) si Energeticianul (2-1).

FK Csikszereda este singura echipa din esaloanele inferioare ramase in Cupa Romaniei.

Cum Liga 3 inca nu s-a reluat, cei de la Miercurea Ciuc pornesc din start cu un mare handicap in fata Craiovei, echipa aflata intr-o forma buna in pofida infrangerii cu FCSB.

Ciucanii au disputat ultimul meci oficial pe 30 noiembrie 2018, cand au remizat in deplasare cu Unirea Dej, scor 2-2.

Terenul va avea o influenta majora asupra calitatii meciului, tinand cont ca in ultimele zile la Miercurea Ciuc, polul frigului din Romania, au fost inregistate temperaturi cu multe grade sub zero pe timpul noptii.

Organizatorii au acoperit suprafata de joc cu o folie protectoare asa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus.Avancronica meciului FK Csikszereda - Craiova