Cupa Romaniei

Avancronica meciului Craiova - Viitorul din semifinalele Cupei Romaniei

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Dupa surpriza oferita de Astra Giurgiu, victorioasa pe terenul liderului din Liga 1, CFR Cluj, meciul de joi seara dintre Craiova si Viitorul promite si mai mult spectacol.

Craiova este detinatoarea trofeului Cupei Romaniei si oamenii lui Devis Mangia continua lupta pe ambele fronturi, campionat si Cupa. 

Meciul cu Viitorul si partida cu CFR Cluj de la finalul saptamanii pot fi decisive pentru atingerea obiectivelor Craiovei in acest sezon. 

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Craiova - Viitorul

Juvetii vin dupa infrangerea cu FCSB, scor 2-3, dar antrenorul Devis Mangia spune ca jucatorii sai si-au revenit si sunt gata sa dea totul cu Viitorul. 

Gheorghe Hagi si-a menajat o buna parte din jucatori, luni seara, la meciul de campionat cu Sepsi Sf.Gheorghe (0-0), iar pentru Viitorul Cupa Romaniei reprezinta singura sansa la obtinerea unui trofeu in acest sezon competitional. 

O singura infrangere a suferit Viitorul in ultimele cinci meciuri oficiale, 0-1 pe teren propriu cu CFR Cluj in campionat. 

Craiova a pierdut trei din ultimele cinci meciuri, de doua ori cu FCSB la acelasi scor, 2-3, si o data cu Astra (1-2) in finalul sezonului regular. 

Ultima oara Viitorul si Craiova au remizat, scor 0-0, pe 3 februarie 2019 la reluarea campionatului, meci in care oltenii au ratat o lovitura de la 11 metri usor acordata. 

Craiova a invins-o pe Viitorul, cu 2-0, la ultima vizita a dobrogenilor in Banie, pe 22 septembrie 2018.  In urma cu un an cele doua echipe au oferit un 3-3 spectaculos de asemenea pe terenul Craiovei.



Avancronica meciului Craiova - Viitorul din semifinalele Cupei Romaniei