Cupa Romaniei

Astra revine de la 0-3 si castiga dupa 120 de minute cu U Cluj

Sursă foto: facebook.com/FCUCluj

Meci spectaculos, miercuri seara, pe Cluj Arena intre echipa locala Universitatea Cluj si Astra Giurgiu in optimile de finala ale Cupei Romaniei. U Cluj a condus cu 3-0 in minutul 8 (!), dar in cele din urma Astra s-a impus, cu 4-3.

Inceputul meciului a fost unul cu adevarat nebun, gazdele marcand trei goluri in primele opt minute, o performanta mai rar intalnita la acest nivel.

Abrudan a deschis scorul in minutul 2 dupa o faza de la coltul terenului, pentru ca trei minute mai tarziu Taub sa inscrie pentru 2-0 cu un sut in forta din interiorul careului dupa o centrare venita de pe flancul drept. Acelasi Taub inscria golul de 3-0 dupa alte trei minute, apararea Astrei fiind pur si simplu anesteziata.

Asa am trait U Cluj - Astra 3-4

Astra a beneficiat de un penalty la hentul comis de Abrudan si giurgiuvenii reveneau rapid in meci prin reusita lui Llullaku de la punctul cu var in minutul 14.

Zece minute mai tarziu Cordos devia nefericit in propria poarta o minge centrata de Alibec din corner si U Cluj mai pastra un singur gol avantaj.

In minutul 36 gazdele l-au pierdut pe Florescu, accidentat, absenta care avea sa cantareasca mult in economia partidei.

Ratare uriasa a celor de la U Cluj pe contraatac in minutul 50, cand Gavra nu a prins poarta dintr-o pozitie ideala liber in interiorul careului la o centrare din stanga.

Cu un sfert de ora inaintea finalului oaspetii au restabilit egalitatea prin Llullaku, jucator care a reluat cu capul dintr-o centrare venita de pe flancul stang.

U Cluj a ramas in inferioritate numerica dupa ce Abrudan a primit al doilea galben in minutul 88 pentru un fault asupra lui Alibec, apoi meciul avea sa intre in prelungiri.

In minutul 99 un nou autogol i-a ingropat pe cei de la U Cluj si tot dupa o centrare din corner. De aceasta data Sepsi a deviat nefericit in propria poarta.

Astra ar fi putut castiga cu 5-3 daca Valentin Gheorghe nu ar fi intervenit din pozitie de offside la o minge trimisa de Bus spre poarta goala la capatul unui contraatac in superioritate numerica la ultima faza a meciului.



Astra revine de la 0-3 si castiga dupa 120 de minute cu U Cluj