Cupa Romaniei

Astra Giurgiu obtine calificarea in semifinalele Cupei Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcdunarea/

Echipa Astra Giurgiu este a doua formatie calificata in careul de asi al Cupei Romaniei dupa victorie obtinuta in fata celor de la Dunarea Calarasi, scor 2-1, intr-un meci disputat in postura de echipa vizitatoare la Giurgiu!

Meciul a fost decis de echipa pregatita de Costel Enache inca din primele sapte minute, cand atacantul Vahid Hambo a reusit o dubla la prima sa partida ca titular.

Julien Begue a pasat de fiecare decisiv pentru reusitele din minutele 4 si 7 ale finlandezului cu origini bosniace ajuns la Astra in aceasta iarna.

Prima ocazie a Dunarii Calarasi a aparut abia in minutul 33 la pasa lui Iancu pentru Stoica, tanarul jucator imprumutat de la FCSB ratand singur cu portarul Santos Oliveira.

In partea secunda Dunarea Calarasi a fost mai prezenta in joc, dar cea mai mare ocazie a apartinut tot Astrei la lovitura de cap a lui Cestor respinsa in extremis de portarul Straton.

Valentin Munteanu a redus din diferenta in minutul 89 cu un sut deviat dintr-o lovitura libera, insa era prea tarziu pentru ca Dunarea Calarasi sa forteze trimiterea meciului in prelungiri.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Straton - Gligorov, Sârghi, Ben Djemia, S. Filip (Cucu ’75) – Keyta (Munteanu ‘62), Simion, Henderson - I. Stoica (Souda ’46), Mapuku, G. Iancu. Antrenor: Dan Alexa;

Astra Giurgiu: S. Oliveira - Belu, Erico, Cestor, Butean - Bicean, Mrzljak – Begue (Trusescu ’84), Llullaku, Balaure (V. Gheorghe 74) - V. Hambo (Moise ’70). Antrenor: Costel Enache.

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.



Astra Giurgiu obtine calificarea in semifinalele Cupei Romaniei