Cupa Romaniei

Astra elimina Viitorul si completeaza careul de asi in Cupa Romaniei

Sursă foto: www.facebook.com/AcademiaHagi

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat, joi seara, in semifinalele Cupei Romaniei, dupa 3-1 in deplasare cu Viitorul Constanta.

Citește și... Asa am trait Cupa Romaniei, Viitorul - Astra Giurgiu 1-3

Dupa un inceput mai degraba prudent, fara ocazii de gol la niciuna dintre porti, Ionita a iesit la rampa cu doua sanse uriase de a marca, ambele in situatii singur cu portarul.

Mai intai, in minutul 32, Ionita si-a facut excelent mingea in careu si nu l-a putut invinge pe Buzbuchi la o faza iminenta de gol, pentru ca dupa doar un minut cei doi sa fie protagonistii unei faze similare cu acelasi deznodamant. Ionita ramane singur cu Buzbuchi si portarul Viitorului reuseste sa respinga.

In cele din urma, in minutul 40, Astra a dat lovitura deschizand scorul prin japonezul Seto la o faza fixa. Budescu a centrat in careu dintr-o lovitura libera din marginea terenului si Seto a pus capul pentru 0-1.

Trei minute mai tarziu Tiru i-a dat peste glezne lui Ionita in suprafata de pedeapsa si centralul Marcel Barsan a dictat fara ezitare punctul cu var de la 11 metri, iar Budescu a dublat avantajul oaspetilor.

Acelasi Budescu a ratat in extremis sansa golului trei pentru giurgiuveni in minutul 59, cu un sut din cadere respins in extremis de Buzbuchi.

Dupa doar doua minute Viitorul a revenit in meci prin reusita lui Morar, jucator care a punctat cu un sut intepat din interiorul careului.

Sumudica s-a dovedit inca o data foarte inspirat la modificari prin introducerea lui Florea, iar acesta la nici jumatate de minut de la intrarea in teren a inchis tabela din pasa lui Ionita la capatul unui contraatac scoala al giurgiuvenilor.

Astra se califica astfel in semifinalele Cupei Romaniei alaturi de ACS Poli Timisoara, FC Voluntari si CS Universitatea Craiova.



Astra elimina Viitorul si completeaza careul de asi in Cupa Romaniei