Cupa Romaniei

Astra cu un picior in finala Cupei Romaniei

Sursă foto: twitter.com

Astra Giurgiu a castigat detasat prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei in fata celor de la ACS Poli Timisoara, scor 4-1, dupa ce la un moment dat, in debutul intalnirii, tabela arata 1-1.

Trecusera doar 49 de secunde de la startul partidei cand gazdele au ratat deschiderea scorului prin Junior Morais.

Budescu avea sa obtina in minutul 3 lovitura de la 11 metri la un duel pentru balon cu Soljic si tot el transforma un minut mai tarziu pentru deschiderea scorului.

Timisoara a avut puterea sa egaleze dupa numai cinci minute prin Popovici la capatul unui contraatac declansat de Mailat, acesta fiind la limita offside-ului.

Citește și... Asa am trait Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara 4-1

Mare ocazie pentru Astra in minutul 15 la sutul lui Teixeira in bara, dupa care cu zece minute inaintea pauzei Sapunaru a facut 2-1 cu o lovitura de cap dintr-o centrare a lui Budescu din lovitura libera.

Acelasi Budescu obtinea si transforma un al doilea penalty la sase minute dupa pauza dupa un fault al lui Bocsan.

Cu un sfert de ora inaintea finalului gazdele au inscris si golul patru prin Ionita printr-o scarita spectaculoasa.

Gazdele mai puteau marca o data in prelungiri la o pasa a lui Budescu pentru Florea, insa Bocsan a aparut de niciunde si i-a suflat mingea jucatorului de la Astra.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Iliev - Oros, Săpunaru, Fabricio, J. Morais - Al. Ioniţă, Seto, Lovin, Teixeira (Florea '74) - Budescu - D. Niculae (Dandea '77). Antrenor: Marius Şumudică

Poli Timişoara: Curileac - Străuţ, Scutaru, Bocşan, Neagu - Artean, Mailat  (Henrique '71) - Popovici, Novak (Drăghici '57), Soljic - Croitoru. Antrenor: Ionuţ Popa

Cartonaşe galbene:Lovin '29, Niculae '45+1, Săpunaru '55, Morais '64/Soljic '6, Croitoru '35, Artean '51



Astra cu un picior in finala Cupei Romaniei