Cupa Romaniei

ASA Tg.Mures si CFR Cluj termina la egalitate in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei

Meci fara goluri, miercuri seara, la Targu Mures in derby-ul Ardealului programat in semifinalele Cupei Romaniei intre ASA si CFR Cluj.

Un meci in care echipa gazda a presat mai mult si a avut sansele mai clare de a marca, dar la final s-a incheiat 0-0 si calificarea se joaca in returul din Gruia.

Prima ocazie pentru ASA in minutul 13. Reluare pe langa poarta a lui Ramiro Costa din interiorul careului, insa mingea l-a lovit in umar pe atacantul gazdelor. O faza care i-a insufletit pe fanii mureseni din tribune.

CFR si-a facut simtita prezenta la poarta adversa in minutul 27. Jakolis il gaseste pe italianul Petrucci in marginea careului. Acesta incearca sutul, dar o face in blocajul lui Muresan. Egoist italianul, care avea si varianta unei pase pentru Vitor Bruno.

Acelasi Petrucci a mai cautat poarta cu un sut in minutul 34, iar oaspetii au scapat dintr-o faza limita la iesirea portarului Minca in afara careului la minga in adancime trimisa pentru Ramiro Costa.

ASA a inceput in forta partea secunda si fundasul dreapta Matei a reluat pe langa poarta la chiar prima faza a reprizei.

Minca s-a remarcat in minutul 52, cand a respins acrobatic in corner mingea trimisa de Jazvici.

Intrat in minutul 63 al jocului, Adrian Mutu s-a remarcat la doua faze. La prima dintre ele a primit un galben pentru un fault in saritura comis asupra lui Larie, in timp ce la a doua, un sprint pe dreapta, a fost blocat de croatul Gomelt.

Marius Constantin a irosit in finalul meciului ultima sansa importanta a gazdelor.



ASA Tg.Mures si CFR Cluj termina la egalitate in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei