Cupa Romaniei

Andone sare la gatul suporterilor: "Sunt vai de mama lor, nu ne merita! Chem stelistii la stadion"

Ioan Andone a avut un discurs extrem de dur la adresa suporterilor dupa ce Dinamo a eliminat Ceahlaul Piatra Neamt din Cupa Romaniei, cu scorul de 2-0. Andone a facut un apel la fanii Stelei, pe care i-a chemat la meciurile lui Dinamo de acum inainte, cu bilete gratuite.
"Am cautat sa jucam la siguranta, nu a fost un meci usor. A aratat a meci amical, am avut si sansa. Din cate am inteles, ar fi fost gol valabil, dar cred ca si asa castigam. Suporterii nu ne merita, nu inteleg de ce nu vin la stadion. Nu stiu ce isi doresc, avem suporteri pe net vai de mama lor, nici nu stiu sa scrie! Dar noi suntem profesionisti, trebuie sa ne facem treaba! Cine sunt cei care ne acuza de blat? Ei nu reprezinta suporterii lui Dinamo! M-as bucura ca de acum inainte sa vina stelistii la stadion pe Dinamo. O sa-l rog pe domnul Badea sa le dea bilete, sa umplem stadionul. La derby astept 5.000 de stelisti in tribune", a spus Andone la sportro.

Andone le-a mai transmis suporterilor ca echipa nu va lua titlul daca vor continua sa nu vina la stadion.  "Niciodata nu o sa ai cum sa stai pe primul loc cu 3.000 de suporteri in tribune", a adaugat Andone.

Dinamo s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa victoria obtinuta in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0.

Onlinesport


Andone sare la gatul suporterilor: "Sunt vai de mama lor, nu ne merita! Chem stelistii la stadion"