Cupa Romaniei

Andone nu va menaja jucatori in semifinala cu Dacia Mioveni

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca nu va menaja niciun jucator in semifinala Cupei Romaniei cu Dacia Mioveni, de miercuri, de la ora 20.30, meci disputat pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", din Bucuresti.
"E un meci foarte important pentru noi. Am fi pentru prima data in finala Cupei Romaniei. Ar putea fi un prim trofeu pentru noi. Dacia Mioveni e o echipa incomoda care vine dupa un rezultat foarte bun la Ceahlaul, unde au condus 70 de minute. Organizarea defensiva si contraatacul sunt punctele forte ale Daciei Mioveni. Avem un lot valoros, dar nu voi odihni jucatori pentru acest meci pentru ca vrem acest trofeu", a spus Ioan Andone.

Directorul de organizare al gruparii Dacia Mioveni, Serban Gheorghe, a precizat ca desi jucatorii sunt preocupati de lupta pentru salvarea de la retrogradare, vor aborda meciul cu CFR Cluj constienti de sansa pe care o au pentru a accede in finala Cupei Romaniei. "Chiar daca jucatorii nostri sunt preocupati mai mult de campionat, sunt constienti ca au sansele lor in semifinala de Cupa si sunt hotarati sa lupte pana la capat pentru a produce surpriza. Nu vor intra pe teren dinainte invinsi, mai ales ca in turul campionatului am pierdut la Cluj si din cauza arbitrului, care in minutul 11 nu l-a eliminat pe Trica", a spus Serban Gheorghe.

Dacia Mioveni - CFR Cluj, miercuri, ora 20.30, Antena 1

Dacia Mioveni a eliminat in editia 2007-2008 a Cupei Romaniei formatiile: ACU Arad, scor 2-0 in saisprezecimi, Ceahlaul Piatra Neamt, scor 3-0, in optimi, si Dinamo, scor 1-0, in sferturi.

Mediafax


Andone nu va menaja jucatori in semifinala cu Dacia Mioveni