Cupa Romaniei

ALRO Slatina isi pune nocturna de 7.000 de euro pentru meciul cu Dinamo

Conducerea clubului ALRO Slatina a anuntat, sâmbata, ca partida cu Dinamo Bucuresti, din optimile Cupei României, se poate juca pe stadionul Municipal din Slatina, dupa ce au fost semnate actele cu firma care va asigura instalatia de nocturna la partida respectiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ALRO Slatina, care a fost desemnata drept gazda a întâlnii la tragerea la sorti a meciurilor din optimile Cupei României, a platit 7.000 de euro pentru a avea instalatie de nocturna în vederea meciului cu Dinamo, însa oficialii gruparii din Liga a II-a considera ca investitia va fi amortizata din vânzarea biletelor.

"Suta la suta meciul se va juca la noi, la Slatina. Gata, am semnat actele, asa ca nimic nu ne mai sta în cale. Meciul va fi pe 26 octombrie, de la ora 21.00, iar instalatia va fi montata pe data de 24 octombrie. Vom pune în vânzare 11.000 de bilete, însa nu am decis pretul acestor. Sunt convins ca stadionul se va umple, mai ales ca la Satina se va juca dupa mai bine 20 de ani un meci oficial cu o echipa atât de titrata a fotbalului din tara noastra, plus ca pentru prima data în orasul nostru va lumina o instalatie de nocturna. Sunt convins ca baietii nostri se vor motiva si vor da totul pentru calificare. Dinamo pleaca cu prima sansa, dar ne vom vinde scump pielea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, presedintele ALRO Slatina, Jean Nitulescu.

La rândul sau, antrenorul echipei, Cornel Papura, a declarat ca se bucura ca meciul se va juca la Slatina. "Ne bucuram ca vom juca pe teren propriu meciul cu Dinamo. Stim ca au fost facute eforturi fantastice ca partida sa aiba loc la Slatina, asa ca suntem datori noi antrenorii si jucatorii. Respectam Dinamo, care este un nume mare, dar vom juca sa ne calificam", a precizat Papura.

Mediafax



ALRO Slatina isi pune nocturna de 7.000 de euro pentru meciul cu Dinamo