Cupa Romaniei

Alexandru Pelici: "Ne jucam sansa. Cu putin noroc am putea castiga"

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Hermannstadt este revelatia sezonului in Cupa Romaniei si duminica, de la 21:00, echipa sibiana va juca pe Arena Nationala cu trofeul pe masa. O finala despre care a vorbit si antrenorul Alexandru Pelici intr-o conferinta de presa.

"E cea mai mare performanta de pana acum. Da, este un vis sa disputam aceasta finala. Cand am inceput sa antrenez mi-am impus obiective realiste si sa joc o finala de Cupa Romaniei a fost unul dintre aceste obiective. Le multumesc baietilor pentru aceasta oportunitate", a spus Pelic.

"E o finala de Cupa Romaniei si exista posibilitatea sa o joci o singura data in viata. Motivatia cred ca este intrinseca. Indiferent de numele echipei intalnite motivatia este una mare. La fiecare meci am pornit cu sansa a doua. Sansele sunt mai mici, dar vom face tot ce tine de noi pentru a ne ridica la nivelul finalei", a adaugat antrenorul celor de la Hermannstadt.

Tactica

"Vom incerca sa ne facem jocul nostru obisnuit. Trebuie sa stam bine in teren, sa fim harnici, sa alergam si sa nu facem greseli. Daca se adauga un gram de sansa sau noroc, vom avea sansa noastra", a mai spus Pelici.

Despre finala Cupei Romaniei a vorbit si Razvan Dalbea, capitanul lui Hermannstadt.

"Pot spune ca e un vis, dar obiectivul nostru a fost sa aduce o echipa de Liga 1 la Sibiu. Am adus patru si le-am eliminat".

"Sa nu fim ipocriti. Cei de la Craiova pornesc favoriti, dar n-am venit sa facem act de prezenta. Am venit sa castigam Cupa, ne jucam sansa. Pentru noi fiecare etapa de Cupa a fost un test pentru Liga 1. Vom fi in Liga 1 si suntem bucurosi ca ne-am indeplinit obiectivul, asteptam cu nerabdare sa inceapa noul sezon".

"Orice jucator cand se apuca de fotbal viseaza sa joace pe astfel de stadioane pline. Presiune nu va fi in timpul meciului. Nu mai conteaza prima, nu aceasta este importanta. Vom incerca sa castigam Cupa".



Alexandru Pelici: "Ne jucam sansa. Cu putin noroc am putea castiga"