Cupa Romaniei

ACS Poli Timisoara, prima echipa calificata in sferturile Cupei Romaniei

Faza sferturilor de finala in Cupa Romaniei a debutat, marti dupa pranz, cu meciul dintre CS Afumati, echipa de Liga 2, si ACS Poli Timisoara, lanterna rosie din Liga 1. Banatenii s-au impus cu 3-0, fara probleme, desi au evoluat mai bine de o repriza in inferioritate numerica. Meciul a fost live text pe onlinesport.

Oaspetii si-au facut meciul usor marcand devreme, inca din minutul 4, cand Draghici a reluat din fata portii mingea centrata de Carstocea.

Jucatorii formatiei din Afumati au trecut in doua randuri pe langa egalare, in minutele 25 si 30, cand insa nu au nimerit spatiul portii lui Curileac din pozitii favorabile.

Rosu pentru Artean

Echilibrul numeric a fost stricat in minutul 43, cand Artean a primit al doilea galben pentru o intrare intarziata asupra lui Pivniceru in marginea terenului.

Partea secunda a inceput intr-un ritm care le-a convenit de minune timisorenilor, iar prima ocazie a venit abia in minutul 60 la sutul lui Popa respins de Curileac.

Ionut Popa a mutat extrem de inspirat si doi dintre jucatorii introdusi pe parcursul partii secunde aveau sa securizeze victoria Timisoarei.

Mai intai Vadrariu a facut 2-0 in minutul 75 dupa o patrundere pe zona centrala la pasa lui Poparadu, pentru ca in prelungiri Llorente sa inchida tabela cu o executie din interiorul careului la coltul lung.

Anterior golului de 3-0 banatenii au avut o bara la lovitura de cap trimisa de Scutaru.



ACS Poli Timisoara, prima echipa calificata in sferturile Cupei Romaniei