Cupa Romaniei

Academia Rapid si CSA Steaua se infrunta pe terenul rivalei Dinamo

Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (AMFB) a anuntat ca finala fazei pe Bucuresti a Cupei Romaniei, care opune echipele Academia Rapid si CSA Steaua, se va disputa in Stefan cel Mare.

Meciul este programat duminica, de la ora 20:00, si ramane de vazut cum vor fi dispuse cele doua galerii.

Academia Rapid si CSA Steaua au generat un interes important din partea suporterilor la cele doua meciuri disputate in Liga a 4-a pe Arena Nationala.

La meciul din sezonul regulat cu CSA Steaua in postura de gazda au fost prezenti 36.000 de suporteri, majoritatea insa rapidisti, iar la partida decisiva din playoff au asistat aproximativ 15.000 de spectatori.

In conditiile in care stadionul din Stefan cel Mare dispune de 15.300 de locuri, ne-am putea astepta la o arena arhiplina, dar tendinta este una mai degraba de scadere a interesului in randul fanilor.

Suporterii lui Dinamo si-au exprimat nemultumirea pentru programarea acestui meci in Stefan cel Mare si solicita ca niciuna dintre galeriile rivale sa nu fie plasata in Peluza Catalin Haldan.

Castigatoarea Cupei Romaniei – faza pe Bucuresti are dreptul sa evolueze in faza nationala a competitiei, faza care debuteaza in luna august.



Academia Rapid si CSA Steaua se infrunta pe terenul rivalei Dinamo