Cupa Mondiala de Fotbal

Sepp Blatter, fara numar (video)

Sepp Blatter, presedintele demisionar al FIFA, a trait un moment neplacut luni in timpul unei conferinte de presa. Incidentul a avut loc in Elvetia, in orasul Zurich, la sediul FIFA.

Un actor britanic, Lee Nelson, a venit in fata mesei de la care Blatter vorbea. Oficialul FIFA s-a impacientat pe loc si a strigat catre marginea salii sa vina responsabilii cu paza pentru a-l lua pe om din fata sa, in timp ce arata cu degetul spre Nelson, ca un copil mic in parc.

"Securitatea, unde  sunt oamenii mei de securitate, haideti!", a spus Blatter, intelegand rapid ca i se cocea ceva.

Garzile de corp au intarziat cateva secunde, timp suficient pentru ca Nelson sa aiba timp sa spuna ceva, iar la final sa arunce cu un teanc de bani in aer, bancnotele aterizand peste Blatter.

Seful FIFA nu a fost ranit, dar a parut foarte nervos si afectat de acest incident. El este acuzat alaturi de alti oficiali FIFA ca ar fi primit mite in valoare de 100 de milioane de dolari pentru a favoriza anumite tari sa primeasca drepturile de organizare pentru editii ale Cupei Mondiale de Fotbal. 

Blatter, acuzat de coruptie, a anuntat ca pleaca din fruntea FIFA, numai ca alegerile vor avea loc abia la anul, pe 26 februarie. El spera sa isi mai spele imaginea cu prilejul conferintei de presa, insa lucrurile au iesit exact pe dos, imaginile cu banii plutind in jurul sau ajungand rapid pe toate mediile de comunicare din lume.



Sepp Blatter, fara numar (video)