CM 2022

Serbia – Elvetia (vineri, 22:00). Echipele probabile, calcule de calificare si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/FSSrbije

Ultimele doua meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala se disputa, vineri seara, printre acestea si duelul Serbia – Elvetia, meci in urma caruia una dintre cele doua va parasi competitia.

Cotele FORTUNA: Serbia 2.75| Egal 3.50| Elvetia 2.85

Elvetia ocupa locul secund in Grupa G (3 puncte) si se califica chiar si in cazul unui egal cu Serbia, cu conditia ca in cealalta partida Camerun sa nu invinga Brazilia la mai mult de un gol diferenta.

Serbia e ultima in clasament, cu un singur punct, si trebuie sa castige intalnirea cu Elvetia pentru a avea o sansa de calificare. Sansa care depinde si de rezultatul din celalalt meci, unde de preferat pentru sarbi ar fi ca Brazilia sa nu piarda in fata “leilor neimblanziti”.

O singura data s-au mai intalnit Serbia si Elvetia sub aceste titulaturi, in urma cu patru ani la Cupa Mondiala. Elvetienii s-au impus atunci, cu 2-1, dupa ce sarbii deschisesera scorul. In trecut, Elvetia se duelase de 13 ori cu Iugoslavia, intre 1993 si 2001.

Adversara a Romaniei in preliminariile pentru EURO 2024, Elvetia a jucat economicos pana acum la aceasta Cupa Mondiala. A castigat 1-0 cu Camerun si a pierdut cu acelasi scor in fata Elvetiei. Nimic spectaculos din partea oamenilor lui Murat Yakin, doar o buna organizare pe care o stiam de la precedentele turnee finale.

Echipele probabile

Serbia: Milinkovic-Savic; Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic; Zivkovic, Maksimovic, Lukic, Kostic; Tadic, Milinkovic-Savic, Mitrovic.

Elvetia: Sommer; Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez; Xhaka, Freuler; Shaqiri, Sow, Vargas; Embolo.



Serbia – Elvetia (vineri, 22:00). Echipele probabile, calcule de calificare si cotele FORTUNA