CM 2022

S-a lasat cu arestati si raniti la sarbatoarea din Buenos Aires

Spre lasarea intunericului bucuria unora dintre fanii argentinieni a degenerat in confruntari cu fortele de ordine.

Presa locala anunta ca incidentele au aparut dupa ora 20 in Piata Republicii, dupa ce politia a incercat sa evacueze oamenii urcat in Obelisc.

Politistii au fost atacati cu pietre, sticle si alte obiecte dure, astfel ca 21 dintre oamenii de ordine au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In urma incidentelor aparute 14 persoane au fost retinute pentru audieri.

Aproape cinci milioane de oameni au iesit pe strazile din Buenos Aires pentru a sarbatori castigarea Cupei Mondiale de catre nationala Argentinei.

Jucatorii argentinieni in frunte cu Lionel Messi au incercat sa prezinte trofeul multumii dintr-un autocar descoperit, insa traseul a fost in cele din urma abandonat din motive de securitate, soselele din centrul capitalei argentiniene fiind inundate de oameni.

Pana la urma jucatorii au fost urcati in mai multe elicoptere care au survolat zona centrala din Buenos Aires, iar spre seara fotbalistii au fost eliberati de orice datorie.

S-a renuntat chiar si la cina programata impreuna cu familiile, astfel ca fiecare a plecat spre casa lui.

Lionel Messi a ajuns pe calea aerului, cu un elicopter privat, la resedinta lui din Rosario, unde a fost asteptat de un numar impresionant de fani.



S-a lasat cu arestati si raniti la sarbatoarea din Buenos Aires