CM 2022

Premieră pe plan mondial: O casă de pariuri, Betano, devine partener al Cupei Mondiale de Fotbal

În ziua debutului Cupei Mondiale de Fotbal 2022 a fost anunțată o premieră mondială: un operator de jocuri de noroc a devenit partener al FIFA și al marii competiții din Qatar. Este vorba despre Betano, prezent și în România din anul 2016.

FIFA nu a avut niciodată până acum, ca partener, un operator de jocuri de noroc. Parteneriatul cu Betano demonstrează standardul de nivel mondial pe care îl are Betano, un brand deținut de compania Kaizen Gaming prezentă pe piețele din Europa, America de Sud și America de Nord.

Fondată în anul 2012, Betano a aniversat 10 ani de activitate în 2022, an în care a primit cel mai prestigios premiu din industria jocurilor de noroc, locul 1 la Gala EGR la categoria Cel Mai Bun Operator al anului 2022. Gala EGR este pentru industria de gaming echivalent cu Oscarul în lumea filmului. 

Betano va fi un suporter  al Cupei Mondiale FIFA pentru Europa și va fi prezent pe stadion la fiecare meci de Cupa Mondială cu două panouri LED (care acoperă 25% din lungimea terenului) timp de 90 de secunde.  Aceste LED-uri vor fi bineînțeles vizibile nu doar în Europa, ci și pe tot globul”, a anunțat CEO-ul Betano, Dl. George Daskalakis.

Pe lângă LED-uri, Betano va dispune și de alte beneficii în cadrul partidelor Cupei Mondiale Qatar 2022, precum dreptul de a folosi sigla oficială a Cupei Mondiale, jingle-ul și restul identității Cupei Mondiale 2022 în toată comunicarea sa de pe toate piețele europene.

Betano oferă servicii de înaltă tehnologie și divertisment de pariuri sportive, pariuri sportive live, cazino, cazo live, virtuale și loto pe piețele din Grecia, Romania, Canada, Germania, Portugalia, Cehia, Bulgaria, Cipru, Brazilia, Chile, Peru și Ecuador, urmând să se dezvolte în anii următori în multe alte țări.

Vadim Cușnarencu



Premieră pe plan mondial: O casă de pariuri, Betano, devine partener al Cupei Mondiale de Fotbal