CM 2022

Nemtii se multumesc si cu 1-0 in meciul cu Romania

Sursă foto: https://twitter.com/DFB_Team_ES

Hansi Flick a sustinut, joi dupa-amiaza, conferinta de presa oficiala inaintae meciului Germania – Romania din preliminariiile Cupei Mondiale.

Noul selectioner al Germaniei a spus ca un 1-0 l-ar multumi in meciul programat, vineri sesara, pe Volksparkstadion din Hamburg.

“1-0 ar fi un rezultat pe care l-as primi cu bucurie, sunt 3 puncte, ne ajuta la calificare. Dar vrem sa bucuram suporterii si va fi un meci frumos.  Mirel Radoi face o treaba foarte buna, joaca ofensiv, incearca sa construiasca o echipa care joaca fotbal. Trebuie sa punem presiune pe Romania.

“Antrenamentul de ieri m-a multumit foarte mult, am vazut calitate si intensitate. Incat am decis nici sa nu mai parcurgem partea a doua pe care o pregatisem pentru antrenamentul de ieri, care era in special tactica.

“Am mare incredere in Kehrer, poate juca aproape oriunde in defensiva, chiar si mijlocas defensiv, unde activa in perioada de la tineret. Imi place mult, concentrarea si intensitatea lui ma impresioneaza. A fost absent din motive medicale in ultima vreme, dar in septembrie a jucat bine.

“Avem trei sau patru variante pe postul pe care joaca Muller, e o provocare pentru titularizare, dar Thomas e un jucator extrem de important pentru noi. E o provocare sa explicam celor care nu sunt titulari alegerile noastre, dar am asigurat mereu o comunicare buna”, a declarat Hansi Flick, anunta frf.ro

Conferinta de presa a selectionerului Romaniei este programata, joi, de la ora 17:00.

Meciul Germania – Romania va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la 21:45.

In tur, Germania a castigat pe Arena Nationala, cu 1-0. Un meci in care, cu putina sansa, Romania ar fi putut obtine o remiza.



Nemtii se multumesc si cu 1-0 in meciul cu Romania