CM 2022

Messi dupa calificarea in finala Cupei Mondiale: "Acest grup este o nebunie"

Sursă foto: https://twitter.com/Argentina/

Argentina va disputa a sasea finala de Cupa Mondiala din istorie, iar pentru Lionel Messi va fi pentru a doua oara cand va lupta pentru marele trofeu, dupa 2014.

Lionel Messi a fost artizanul succesului din semifinala cu Croatia (3-0), cu un gol din penalty si o pasa de gol.

Decarul argentinian a vorbit la final cu entuziasm despre cele traite pe teren, la Lusail.

“Sunt foarte incantat sa vad tot ce se intampla. A fost ceea ce ne-am dorit. Oamenii si familia pe durata Cupei Mondiale. A fost ceva incredibil ce am trait si mai avem un meci, exact ce ne doream.

"Le-am cerut oamenilor sa aiba incredere in noi. Acest grup este o nebunie. Este inca o finala in care joaca Argentina, cum este momentul sa ne bucuram de tot.

"In aceste momente ma gandesc la familia mea. Am spus mereu ca sunt totul pentru mine. Cei care ma sustin mereu. Am trecut prin momente grele, dar si prin momente bune si astazi am trait unul spectaculos. Vreau sa ma bucur cu ei, cu toti fanii si cu cei care sunt in Argentina”, a declarat Messi in interviul acordat imediat dupa meciul cu Croatia.

Lionel Messi a egalat recordul de meciuri disputate la Cupa Mondiala detinut de germanul Lottar Matthaus (25) si a devenit cel mai bun marcator argentinian la turneul final (11 goluri).

Argentina isi afla, miercuri seara, adversara din marea finala. Aceasta se va decide intre Franta, castigatoarea trofeului din 2018, si revelatia Maroc.

Un meci care va fi live text pe onlinesport.ro, miercuri, de la ora 21:00.



Messi dupa calificarea in finala Cupei Mondiale: "Acest grup este o nebunie"