CM 2022

Messi aproape de bataie cu uriasul Weghorst de la olandezi: "La ce te uiti, prostule?!"

Sursă foto: https://twitter.com/eurofootcom

Meciul Olanda - Argentina a fost unul extrem de tensionat, asa cum era de asteptat prin prisma istoriei celor doua nationale.

Spaniolul Antonio Mateu Lahoz a tinut cu greu in frau meciul, impartind cu darnicie nu mai putin de 17 cartonase galbene jucatorilor si oamenilor din cele doua staff-uri.

In cateva randuri jucatorii au fost la un pas de bataie generale, dupa sutul lui Paredes spre banca olandezilor, apoi dupa fluierul care a pus capat celor 90 de minute.

Spiritele nu s-au calmat nici dupa ce Argentina a obtinut calificarea la loviturile de la 11 metri, Lionel Messi intrand intr-un conflict cu uriasul Wout Weghorst, uriasul atacant care a marcat cele doua goluri prin care Olanda a revenit de la 0-2 si a trimis meciul in prelungiri.

Aflat la interviul de dupa meci Messi l-a insultat pe Weghorst: “La ce te uiti, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”.

Atacantul legitimat la Besiktas n-a vrut sa ramana dator si a vrut sa i-o plateasca lui Messi, urmarindu-l pe acesta pana in zona vestiarelor.

Fostul international argentinian Kun Aguero s-a pus in calea lui Weghorst si l-a luat pe acesta la intrebari.

“Nu e in regula sa-mi vorbeasca asa, va rog sa fiti mai respectuosi”, a spus olandezul, moment in care de partea lui Aguero a venit si Lautaro Martinez, omul care a transformat penalty-ul decisiv pentru Argentina.

"Am vrut sa-i intind mana dupa meci, dar el mi-a dat mana la o parte si nu a vrut sa vorbeasca cu mine. Spaniola mea nu este chiar atat de buna, dar nu a folosit cuvinte prea respectuoase, ceea ce e dezamagitor", a explicat Weghorst partea sa de adevar.



Messi aproape de bataie cu uriasul Weghorst de la olandezi: "La ce te uiti, prostule?!"