CM 2022

Meci direct pentru calificare intre Australia si Danemarca (miercuri, 17:00). Echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/JacquiOatley/

Din Grupa C se cunoaste una dintre echipele calificate, este vorba de Franta, insa pentru al doilea loc vom avea un meci decisiv intre Australia si Danemarca.

Cotele FORTUNA: Australia 7.25| Egal 4.60| Danemarca 1.55

“Cangurii” sunt favoriti prin prisma celor doua puncte in plus pe care le au in clasament fata de danezi.

Australia are nevoie de o remiza pentru a merge in optimile de finala, dupa ce a invins Tunisia (1-0) si a obtinut doar a treia victorie din istorie la Cupa Mondiala.

Statistica intalnirilor cu echipele din Europa este dezarmanta pentru australieni, acestia pierzand opt din cele 11 confruntari de pana acum la turneul final.

Danemarca a dezamagit pana acum la Cupa Mondiala, unde s-a calificat en fanfare, cu noua victorii din zece meciuri si opt partide fara gol primit.

Pentru Danemarca singura optiune in meciul cu Australia este victoria. Orice alt rezultat va duce la eliminarea danezilor din competitie.

De patru ori s-au mai intalnit cele doua formatii, trei meciuri au fost amicale si unul oficial, la Cupa Mondiala precedenta cand au facut parte din aceeasi grupa. Meciul din Rusia 2018 s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Anterior, Danemarca obtinuse doua victorii (2007 si 2012), iar Australia s-a impus o data (2010).

Echipele probabile

Australia: Ryan; Karacic, Souttar, Rowles, Behich; Leckie, Irvine, Mooy, McGree, Goodwin; Duke.

Danemarca: Schmeichel; Andersen, Kjaer, Christensen; Kristensen, Hojbjerg, Eriksen, Maehle; Skov Olsen, Dolberg, Damsgaard.



Meci direct pentru calificare intre Australia si Danemarca (miercuri, 17:00). Echipele probabile si cotele FORTUNA