CM 2022

Maroc - Spania (marti, 17:00). Echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/SEFutbol

Education City Stadium gazduieste, marti, incepand cu ora 17:00, penultima confruntare din faza optimilor de finala la Cupa Mondiala din Qatar, meciul Maroc - Spania.

Cotele FORTUNA: Maroc 6.80| Egal 4.20| Spania 1.55

Castigatori ai grupei din care au mai facut parte Croatia, Belgia si Canada, marocanii sunt ultimii reprezentanti ai continentului negru ramasi in competitie.

Maroc a inceput campania din Qatar cu o remiza in fata vicecampioanei mondiale Croatia, dupa care a produs surpriza invingand Belgia (2-0), pentru ca in ultima etapa sa treaca de Canada (2-1).

Cei mai importanti jucatori din actuala generatie a Marocului sunt Sofyan Amrabat, Youssef En-Nesyri, Nayef Aguerd si Achraf Hakimi.

De cealalta parte, Spania a obtinut o singura victorie (7-0 cu Costa Rica), remizand cu Germania (1-1) in etapa secunda, pentru a pierde cu Japonia (1-2).

O infrangere cumva calculata de iberici, care au preferat sa incheie pe locul doi, evitand astfel Croatia in optimile de finala. Ramane de vazut daca aceste calcule au fost inspirate sau nu.

Maroc si Spania s-au mai intalnit de trei ori, o confruntare avand loc la Cupa Mondiala din 2018, cand cele doua formatii au remizat, scor 2-2, in faza grupelor.

Primele dueluri au avut loc in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Chile 1962, Spania impunandu-se cu 1-0 in deplasare si 3-2 pe teren propriu.

Echipele probabile

Maroc: Yassine Bounou, Achraf Hakimi, Nayef Aguerd, Romain Saiss, Noussair Mazraoui, Abdelhamid Sabiri, Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri, Sofiane Boufal.

Spania: Unai Simon, Jordi Alba, Aymeric Laporte, Rodri, Cesar Azpilicueta or Dani Carvajal, Pedri, Sergio Busquets, Gavi, Ferran Torres, Marco Asensio, Dani Olmo.



Maroc - Spania (marti, 17:00). Echipele probabile si cotele FORTUNA