CM 2022

Maroc - Croatia, finala mica la Cupa Mondiala (sambata, 17:00). Echipele probabile si cotele BETANO

Sursă foto: https://twitter.com/HNS_CFF

Lupta pentru bronz la actuala editie a Cupei Mondiale propune un duel super interesant intre Maroc, revelatia turneului final din Qatar, si Croatia, finalista editiei precedente.

Cotele BETANO: Maroc 3.20| Egal 3.50| Croatia 2.40

Pana acum in turneu cele doua echipe au pierdut un singur meci, in semifinale. Maroc s-a inclinat i fata Frantei, campioana mondiala din 2018, cu 0-2, in timp ce Croatia a fost depasita fara drept de apel de Argentina, cu 0-3.

Singura intalnire directa pana la Cupa Mondiala din Qatar avusese loc pe 11 decembrie 1996 la turneul international King Hassan II. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, Croatia impunandu-se la loviturile de departajare, cu 7-6.

Cele doua echipe au remizat fara goluri in primul meci din Grupa F la Cupa Mondiala din Qatar.

Croatia a participat la a sasea Cupa Mondiala din istorie, dupa ce in urma cu 24 de ani debuta la turneul final din Franta, cand a incheiat pe locul al treilea.

Maroc a disputat pana acum 16 meciuri la Cupa Mondiale, sase dintre acestea la turneul final din Qatar. Doua victorii, cinci remize si noua infrangeri adunate de marocani.

Finala mica va fi arbitrata de qatarezul Abdulrahman Al Jassim.

Echipele probabile

Maroc: Yassine Bounou, Achraf Hakimi, Achraf Dari, Romain Saiss, Noussair Mazraoui, Azzedine Ounahi, Sofyan Amrabat, Selim Amallah, Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri, Sofiane Boufal.

Croatia: Dominik Livakovic, Sime Vrsaljko, Dejan Lovren, Josko Gvardiol, Borna Barisic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Nikola Vlasic, Bruno Petkovic, Ivan Perisic.



Maroc - Croatia, finala mica la Cupa Mondiala (sambata, 17:00). Echipele probabile si cotele BETANO