CM 2022

Ghana – Uruguay (vineri, 17:00). Calcule de calificare, echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/AlonsoDT/

Grupa H programeaza, vineri, ultimele doua meciuri, printre care si duelul Ghana – Uruguay, partida decisiva pentru cele doua echipe la Cupa Mondiala din Qatar.

Cotele CASA Pariurilor: Ghana 4.50| Egal 3.75| Uruguay 1.95

Ocupanta a locului secund, cu trei puncte, dupa victoria obtinuta cu Coreea de Sud in etapa anterioara (3-2), Ghana are doua sanse din trei pentru a deveni a treia echipa africana calificata in optimi.

Exista un singur scenariu ca Ghana sa piarda calificarea la egal, in masura in care Coreea de Sud va invinge Portugalia la cel putin doua goluri diferenta.

Pentru Uruguay calculele sunt ceva mai complicate. Ultimii in grupa cu un singur punct, sud-americanii au nevoie de victorie in meciul cu Ghana, iar in cealalta partida Portugalia sa nu piarda cu Coreea de Sud.

Uruguay e singura echipa care n-a marcat pana acum la Cupa Mondiala din Qatar!

O singura data s-au mai intalnit Ghana si Uruguay in istorie. O partida cu scantei in sferturile Cupei Mondiale din 2010, cand Uruguay s-a impus la loviturile de departajare, dupa 1-1 in timpul regulamentar.

Edison Cavani si Luis Suarez inca fac parte din lotul Uruguayului! Suarez a fost eliminat pentru un hent comis pe linia portii in ultimele secunde, un penalty pe care ghanezii il ratau prin Asamoah Gyan, ceea ce a facut ca partida sa se decida la loviturile de departajare.

Echipele probabile

Ghana: Ati-Zigi; Lamptey, Amartey, Salisu, Mensah; Partey, Samed; Kudus, A Ayew, J Ayew; Williams.

Uruguay: Rochet; Gimenez, Godin, Coates; Varela, Valverde, Bentancur, Vecino, Olivera; Nunez, Gomez.



Ghana – Uruguay (vineri, 17:00). Calcule de calificare, echipele probabile si cotele CASA Pariurilor