CM 2022

Franta - Maroc (miercuri, 21:00) pentru un loc in finala Cupei Mondiale. Echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/ISTV_1/

Campioana mondiala Franta si revelatia Maroc se infrunta intr-un duel istoric pentru calificarea in finala mare a Cupei Mondiale. O finala unde s-a calificat deja Argentina, echipa care a demolat Croatia, cu 3-0, in prima semifinala.

Cotele FORTUNA: Franta 1.60| Egal 4.05| Maroc 7.80

Meciul dintre Franta si Maroc se va disputa pe stadionul Al Bayt si va arbitrat de o brigada din Mexic, cu Caesar Ramos la centru.

Franta a castigat patru din cele cinci meciuri disputate pana acum la Cupa Mondiala. Singurul pas gresit a fost infrangerea din fata Tunisiei, 0-1, in ultima etapa din faza grupelor, cand echipa lui Didier Deschamps era deja calificata in optimi.

Interesant este ca francezii au primit gol in toate meciurile disputate pana acum la turneul final din Qatar.

Dupa 4-1 cu Australia si 2-1 cu Danemarca in faza grupelor, au urmat victoriile din faza eliminatorie, 3-1 cu Polonia si 2-1 cu Anglia.

Maroc este neinvinsa la CUpa Mondiala din Qatar. Bilantul nord-africanilor este de trei victorii si doua remize. Au invins Belgia (2-0), Canada (2-1) si Portugalia (1-0), remizand cu Croatia si Spania (0-0). Marocanii s-au impus la 11 metri in fata ibericilor, in optimile de finala.

Tinand cont de bogata istorie care incepe inainte de anul 1000, cele doua nationale s-au intalnit doar de sapte ori la nivelul primelor reprezentative si niciodata pana acum intr-un meci oficial.

Franta a castigat cinci meciuri, alte doua partide terminandu-se la egalitate. Ultima confruntare dateaza din 16 noiembrie 2007 si s-a incheiat 2-2 pe Stade de France.

Echipele probabile

Franta:  Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud.

Maroc:  Bono; Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal.



Franta - Maroc (miercuri, 21:00) pentru un loc in finala Cupei Mondiale. Echipele probabile si cotele FORTUNA