CM 2022

Faza grupelor s-a incheiat cu o mare surpriza: Camerun a invins Brazilia!

Sursă foto: https://twitter.com/FIFAWorldCup

Cupa Mondiala din Qatar a ajuns la finalul fazei grupelor, o prima parte a turneului final cu rezultate dintre cele mai putin asteptate. Printre acestea va fi retinut si cel din meciul Camerun - Brazilia, intalnire incheiata cu victoria formatiei africane.

Camerun a dat lovitura in prelungirile partidei prin Aboubakar, jucator care a marcat cu o lovitura de cap din interiorul careului dupa o centrare de pe dreapta.

Rezervele Braziliei s-au aruncat in atac, dar in acelasi timp s-au si intrecut in ratari dintre cele mai mari.

Campionul ratarilor a fost Martinelli, fara doar si poate, atacantul legitimat la Arsenal in Premier League fiind urmat de Guimaraes.

Brazilia era singura echipa care ar fi putut incheia faza grupelor cu punctaj maxim, dar n-a lipsit mult sa piarda primul loc.

Elvetia s-a impus in fata Serbiei in cealalta partida a Grupei G, cu 3-2, la capatul unui meci extrem de tensionat care a degenerat pe final in imbranceli si amenintari la nivelul terenului.

De un gol mai aveau nevoie elvetienii pentru a incheia grupa pe primul loc, balanta inclinand pana la urma in fata Braziliei pentru un gol.

Serbia a condus cu 2-1 in urma reusitei lui Vlahovic, cu zece minute inaintea pauzei, insa Elvetia a egalat prin Embolo pana in pauza, pentru a marca golul victoriei prin Freuler la trei minute dupa revenirea de la cabine.



Faza grupelor s-a incheiat cu o mare surpriza: Camerun a invins Brazilia!