CM 2022

Deschamps nu stie daca mai continua la nationala Frantei

Sursă foto: https://twitter.com/equipedefrance/

Didier Deschamps a ratat al doilea titlu mondial in calitate de selectioner al Frantei, dupa finala pierduta in fata Argentinei la loviturile de departajare.

Condusa cu 2-0 si fara sut la poarta pana in minutul 71, Franta a egalat spectaculos prin dubla lui Kylian Mbappe din minutele 80 si 82.

“Am revenit de nicaieri si am rasturnat o situatie care era compromisa, ceea ce ne face sa regretam si mai mult. Timp de 60 de minute nu a existat un meci. Adversarul a aratat multa calitate, agresivitate, iar noi din diverse motive am fost putin buni din diverse motive”, a declarat Didier Deschamps.

In ceea ce priveste viitorul sau la nationala Frantei, Deschamps nu stie daca va mai continua in calitate de selectioner.

O hotarare va fi luata la inceputul anului 2023, dupa o discutie intre Deschamps si presedintele Federatiei Franceze de Fotbal.

“Chiar daca am fi castigat meciul, nu as fi raspuns in aceasta seara la aceasta intrebare. Sunt foarte trist pentru jucatori”, a spus Deschamps.

Franta s-a inclinat in fata Argentinei, cu 2-4, dupa ce in 90 de minute scorul a fost 2-2, iar dupa 120 de minute egalitatea s-a mentinut, 3-3.



Deschamps nu stie daca mai continua la nationala Frantei