CM 2022

De la Mondial direct pe masa de operatie: "Rugati-va pentru mine!"

Sursă foto: https://twitter.com/eluniversocom/

Jucatorul Yasser Al Shahrani a fost operat in regim de urgenta dupa ce a incasat un genunchi in plina figura din partea lui Mohammed Al Owais, portarul Arabiei Saudite.

Faza petrecuta in finalul meciului cu Argentina a socat o lume intreaga prin violenta coliziunii dintre cei doi.

Al Shahrani a fost transportat in afara terenului pe targa aproape inconstient si imediat transportat la Hamad Medical City in Qatar unde si-a petrecut noaptea.

Odata ce a fost stabilizat jucatorul saudit a fost mutat in tara de origine si a fost operat la Ryadh, dupa ce a suferit o fractura de maxilar plus alte fracturi la nivelul oaselor capului.

"Am vrut sa va asigur ca sunt bine. Rugati-va pentru mine. Felicitari suporterilor nostri care merita aceasta victorie", a transmis Al Shahrani de pe patul de spital, informeaza Al Arabiya.

Intr-un comunicat echipa nationala a Arabiei Saudite a confirmat ca starea jucatorului este una stabila si ca va fi mentinut in continuare sub observatie.

Arabia Saudita a revenit de la 0-1 si a obtinut o victorie istorica in fata Argentinei, cu 2-1, intr-un meci din Grupa C la Cupa Mondiala.De la Mondial direct pe masa de operatie: "Rugati-va pentru mine!"