CM 2022

Cupa Mondiala a ajuns in Argentina dupa 36 de ani. Cum au fost primiti jucatorii in miezul noptii

Sursă foto: https://twitter.com/TyCSports/

Aeronava AR1915 a companiei Aerolineas Argentinas, care a transportat echipa Argentinei din Qatar, a aterizat la Buenos Aires la ora locala 2.24, noteaza publicatia Clarin.

Primul care a coborat pe pamant argentinian cu trofeul in mana a fost capitanul Lionel Messi. la ora locala 2.54. Impreuna cu acesta in cadru a aparut si selectionerul Lionel Scaloni.

Campionii mondiali din Qatar au fost intampinati de o delegatie restransa formata din mai multi membri ai Guvernului, prezenta acestora fiind mai mult decat discreta, noteaza publicatia citata.

Grupul local La Mosca a pus in scena un scurt spectacol muzical, piesa "Muchachos" care a acompaniat echipa in Qatar fiind interpretata in bucla.

De la aeroport jucatorii au plecat cu un autocar descoperit pe autrostrada Richieri direct la o proprietate apartinand Federatiei Argentiniene de Fotbal (AFA), unde s-au odihnit inaintea festivitatilor programate marti. Mii de oameni au fost prezenti la aeroport pentru a-i intampina si saluta pe jucatori.

Cateva ore mai devreme pe Aeroportul International Ezeiza din Buenos Aires sosise si aeronava cu familiile jucatorilor. Nu mai putin de sase autocare i-au transportat pe acestia in oras.

In cursul zilei de marti trofeul Cupei Mondiale va fi prezentat publicului larg in zona centrala din Buenos Aires, la Obelisc, acolo unde zecile de mii de fani au sarbatorit duminica victoria din Qatar.



Cupa Mondiala a ajuns in Argentina dupa 36 de ani. Cum au fost primiti jucatorii in miezul noptii