CM 2022

Cum i-a lucrat la mental portarul argentinian pe francezi la loviturile de departajare. Imagini care nu s-au vazut la televizor (VIDEO)

Sursă foto: captura youtube

Imagini surprinse din peluza suporterilor argentinieni la loviturile de departajare din finala Cupei Mondiale il arata pe Emiliano Martinez cum ii lucreaza efectiv mental pe francezi, fiind cu greu tinut in frau de arbitrul polonez Marciniak.

Pe imagini se poate observa cum Martinez confisca mingea inainte de executia lui Tchouameni, desi arbitrul il indeamna insistent sa elibereze balonul.

Cel poreclit Dibu ii arunca apoi mingea jucatorului francez mult in lateral, obligandu-l pe acesta la cateva zeci de secunde suplimentare de presiune.

Si pana la urma Tchouameni a clacat, executand pe langa poarta.

Apoi, Martinez a incercat aceeasi faza si cu Kolo Muani, spunandu-i acestuia mai multe cuvinte pentru care a si primit cartonasul galben.

Muani a marcat, dar per total Martinez si-a facut treaba, dincolo de cea din fisa postului de portar. S-a vazut si la prima ratare a francezilor, cand Dibu a aparat sutul lui Coman, portarul argentinian tinand sa-i spuna si acestuia ceva “incurajator”.

Argentina a cucerit al treilea titlu mondial din istorie, dupa cele obtinute in 1978 si 1986.

Sud-americanii au trecut de Franta la loviturile de departajare, cu 4-2, dupa ce la finalul celor 90 de minute fusese 2-2, iar dupa 120 de minute tabela arata 3-3.

Emiliano Martinez a primit “Manusa de Aur” din partea FIFA pentru cel mai bun portar al Cupei Mondiale din Qatar.Cum i-a lucrat la mental portarul argentinian pe francezi la loviturile de departajare. Imagini care nu s-au vazut la televizor (VIDEO)