CM 2022

Croatii se gandesc la medalia de bronz

Sursă foto: https://twitter.com/HNS_CFF

Invinsi categoric de Argentina in prima semifinala de la Cupa Mondiala, jucatorii croati se gandesc la premiul de consolare.

Croatia va disputa finala mica, sambata, cu echipa care va pierde confruntarea dintre Franta si Maroc.

Ar fi pentru a doua oara in istorie cand Croatia ar obtine medalia de bronz la Cupa Mondiala, dupa 1998 cand au participat in premiera si in optimi eliminau Romania (1-0).

"Trebuie sa ne odihnim si sa incercam sa castigam urmatorul meci. Este o medalie de bronz in joc si trebuie sa ne pregatim, pentru ca ar fi un rezultat bun daca o obtinem. Am avut o Cupa Mondiala foarte buna", a spus Luka Modric, decarul nationalei croate dupa 0-3 cu Argentina in semifinale.

Modric a devenit doar al patrulea jucator din istorie care a luat startul in sase meciuri la aceeasi Cupa Mondiala la 37 de ani, dupa Nilmar Santos (Brazilia / 1962), Dino Zoff (Italia / 1982) si Peter Shilton (Anglia / 1990).

Despre medalia de bronz a vorbit si selectionerul Zlatko Dalic.

"Jucatorii nostri nu au nicio vina. Ii felicit pentru tot ce au reusit la aceasta Cupa Mondiala. Acum trebuie sa ne ridicam si sa incercam sa castigam medalia de bronz", a spus selectionerul Croatiei.

Doar doua suturi pe poarta au tras croatii in meciul cu Argentina, si acelea dupa ce devenise clar ca nu se mai pune problema invingatoarei.



Croatii se gandesc la medalia de bronz