CM 2022

Ce a spus Deschamps despre finala cu Argentina

Sursă foto: https://twitter.com/equipedefrance/

Didier Deschamps va sta pe banca tehnica a Frantei la a doua finala consecutiva de Cupa Mondiala si a treia din cariera.

Franta va intalni Argentina, duminica, de la ora 17:00, intr-un meci programat pe stadionul Lusail.

"Noi am facut tot ce a depins de noi sa ajungem aici. Nu sunt stresat, nu imi fac griji. Important este sa ramai calm. Intr-o finala de Cupa Mondiala sunt doua elemente esentiale si foarte speciale, anume meciul si contextul.

"Echipa Frantei este cel mai frumos lucru care s-a intamplat in viata mea profesionala. Si vorbesc atat ca jucator, cat si ca antrenor. Sunt fericit ca ma aflu in aceasta pozitie si sunt alaturi de jucatorii mei. Cel mai important lucru este echipa, iar acum am in cap doar meciul de maine!", a declarat Didier Deschamps intr-o conferinta de presa.

Selectionerul Frantei a vorbit si despre adversarul intalnit in ultimul act.

"Lionel Scaloni a avut de gestionat si situatii dificile, inclusiv o infrangere in primul meci jucat aici. Trebuie sa tinem cont insa ca echipa Argentinei are un sprijin foarte important in spectatorii prezenti in Qatar. Suporterii argentinieni sunt pasionati, emit un vibe pozitiv, ceea ce este foarte bine, pentru ca jucam o finala de Cupa Mondiala", a spus Deschamps.

Mbappe, scump la vorba

"Mbappe este foarte concentrat si se afla intr-o stare de spirit excelenta. Spuneti ca vorbeste putin? Atunci cand va trebui sa vorbeasca, o va face pe teren. Eu nu vreau sa il perturb in acest moment!", a concluzionat Deschamps.

Finala Cupei Mondiale va fi live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 17:00.



Ce a spus Deschamps despre finala cu Argentina