CM 2022

Calificare pentru Danemarca la Cupa Mondiala intr-o seara in care Ronaldo a reusit un nou etalon, iar Ungaria a incurcat Anglia

Sursă foto: https://twitter.com/dbulandshold/

Danemarca este a doua echipa din Europa calificata la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, 2022.

Nationala daneza a trecut pe teren propriu de Austria, cu 1-0, obtinand a opta victorie in tot atatea meciuri disputate.

In plus, Danemarca a marcat 27 de goluri si n-a primit nici macar unul!

Prima echipa europeana calificata la Cupa Mondiala a fost Germania din grupa Romaniei.

De asemenea in Grupa F, Scotia a invins Feroe in deplasare (1-0) si ramane pe locul doi al clasamentului, cu 17 puncte, patru in fata Israelului care a trecut pe teren propriu de Moldova (2-1).

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri in victoria Portugaliei pe teren propriu cu Luxemburg (5-0).

Este al 10-lea hattrick reusit la nivel international de atacantul portughez.

Ronaldo ajunge la 115 goluri in cariera pentru Portugalia, iar 54 dintre acestea au fost reusite in ultimele 49 de selectii.

Portugalia ramane pe doi in Grupa A, la un punct in spatele Serbiei care a invins Azerbaidjan pe teren propriu, cu 3-1.

Anglia a obtinut doar o remiza pe teren propriu cu Ungaria, scor 1-1. Un rezultat care nu ajuta cu nimic formatia maghiara, doar locul patru.

Polonia a urcat pe doi dupa victoria din Albania (1-0), intr-un meci suspendat in partea secunda, in minutul 77, dupa ce fanii gazdelor au aruncat in teren cu mai multe obiecte in directia jucatorilor polonezi.

In Grupa B, Suedia a urcat pe primul loc dupa 2-0 cu Grecia pe teren propriu. Scandinavii au doua puncte in fata Spaniei, insa cele doua se vor intalni in meci direct pe terenul ibericilor.

Cu a sasea remiza in sapte meciuri Ucraina ramane a doua in Grupa D dupa 1-1 acasa cu Bosnia-Hertegovina. Lupta pentru locul doi va fi una teribila in ultimele meciuri intre Ucraina, Finlanda si Bosnia, cu Franta in rol de arbitru.



Calificare pentru Danemarca la Cupa Mondiala intr-o seara in care Ronaldo a reusit un nou etalon, iar Ungaria a incurcat Anglia